Det går ikke en dag uten at jeg tenker hvordan livet mitt ville vært som heterofil.!

Misforstå meg rett, jeg er veldig glad for at jeg er homofil, men tanken den  slår meg flere ganger.

Det er ikke det at det å være homofil er så forferdelig, det gjør meg absolutt ingenting, men jeg blir misunnelig på alle fordelene heterofile sitter igjen med…..

De heterofile trenger for eksempel ikke lenger å kjempe for retten til å gifte seg eller det å få barn. De trenger heller ikke å se seg rundt for å se om det er greit å holde hender med den de elsker.

De trenger heller ikke å be om rettigheter, eller være bekymret for at rettighetene og beskyttelsen de har fått kan bli tatt ifra dem. Ingen hater noen kun fordi de er heterofile. Alt dette er privilegier man tar for gitt…..

Vi er veldig heldige i Norge, det skal være sagt. Vi har en ekteskapslov som gir oss retten til å gifte oss med hvem vi vil. Vi har en likestilling- og diskrimineringslov som gjør det ulovlig å diskriminere på bakgrunn av legning. Vi homofile  har det generelt ganske bra her i Norge, men likevel blir jeg bekymret fra tid til annen.

Jeg blir bekymret når representanter fra KrF i Rogaland mener at endringer i ekteskapsloven skulle vært en prioritet dersom man skulle drive regjeringsforhandlinger.

For ikke snakke om vår egen familieminister, som er nødt til å få fritak fra å delta i stolthetsparaden. Jeg blir bekymret når legningen min blir omtalt som «støy». Jeg blir bekymret når jeg leser om at ansatte på skoler og kommuner nekter å heise regnbueflagget under skeive sørlandsdager.

Jeg blir bekymret når jeg leser rapporter som sier at 10 % av befolkningen grøsser ved tanken av homofile, enda verre er det på Sørlandet, hvor det er 19%.

Men mest av alt blir jeg bekymret når besvarelsen i Skeives levekår på Agder antyder at honofile har slått seg til ro med at det ikke er en selvfølge at homlfime skal likestilles med heterofile, og at det har blitt et aksept for homonegativitet.

Jeg er ikke så veldig bekymret for at det skal skje noen radikale endringer i ekteskapsloven, og jeg tåler å bli kalt støy. Jeg skal nok også klare meg uten familieministeren i Pride-paraden. Men hvilke signaler er det vi sender til våre barn?

Når jeg tenker på fremtiden så ser jeg for meg at jeg har fått meg hus, en trivelig kar og kanskje et par barn. Jeg vil i fremtiden bekymre meg for om barna har gjort leksene istedefor at jeg bekymrer meg for om de blir mobbet fordi de kommer fra en familie med to fedre.

For det er det som kommer til å skje, hvis landets familieminister får lov til å være minister for bare en type familier. «Jævla homo» kommer til å være det mest brukte skjellsordet i skolegården hvis vi tillater at homofile blir kalt for støy i riksmedia.

Det har flere ganger hendt at når jeg har snakket om disse problemene med venner og bekjente, har jeg fått høre at jeg skal vært glad jeg ikke bodde i Saudi-Arabia/emiratene, og det er jeg  enig med dem i.

Men det blir å stikke våre egne problemer under en stol fordi noen andre har det verre. Norge skal være et forbilde. En stat de andre ser opp til, og da er vi nødt til å vaske vår egen do, for den begynner å bli full av dritt…..

For å avslutte det som ellers har vært et ganske negativt innlegg skal jeg sitere en av mine beste venninner, et forbilde for meg, og kanskje for deg også…..

«Kjærlighet er når gutter elsker gutter, og jenter elsker jenter. Eller når gutter elsker jenter, og jenter elsker gutter».

For fremtiden håper jeg vi lærer å ta bedre vare på hverandre, at vi voksne er bedre forbilder for våre barn og at tanken om at homofili er feil, er noe som tilhører fortiden.

Garman ❤️

6 kommentarer
  1. Uff, dette er veldig leit å lese, men desverre er det en del av virkeligheten vi lever i. Når vi klager over måten vi blir behandlet på, så blir det stadig feid under teppet, ingen vill ta del eller stille hodet frem for å forandre på disse fattigslige holdningene. Jeg blir også sint, når jeg opplever at vår legning blir brukt som et forhandlings kort for å oppnå politisk makt, blant annet av et parti som ikke ble valgt inn i stortinget av folket, men snek seg til makten ved å fikle med slike ufattelige synspunkt. Dette er ikke demokrati, det er rett og slett fashisme og diktatur. Norge som alltid skal være best viser seg som et umodent lite spolert barn som stadig «gråter seg til å få viljen sin». Det at det er så akseptert å være homofob i politikken er ren skjær rasisme, skulle likt å se andre minjoriteter bil behandlet slik av politikere og folket generelt, det ville ha blitt krig, men vi som er bøger skal bare rulle over å leke døde, Moe de sikker villle foretrukket at vi virkelig gjorde. Dette bringer tankene til den virkelige krigen, det at Jødene ble sent til konsentrasjonsleire, har vært sørget over og gjordt rett nå i ca sytti år, de fikk til og med sitt eget land. Ingen ingen ingen noensinne, som jeg vet om har gjordt det samme for de homofile som led samme skjebne. Det var liksom helt greit. Det som gjør dette så sørgelig er at vi som er homofile bare vill det samme som alle andre, leve i harmoni med samfunnet og være med å bidra. Hvor skal dette ende og hva slags signaler sender vi meste generasjon. Tenk på alle de stakkars sjelene som ikke er her lenger på grunn av så grusom mobbing at de ikke ønsker å leve lenger. Dette er menneske som potensielt kunna ha funnet løsningen på kreft gåten, forurensingen, eller finne en måte a høste ren energi fra naturen uten å forurense, for de vi mister er de som er unike, har intelligens og omtanke for ander. Dette kommer ikke til å slutte, men bare bli værre og værre. Ingen velger selv å bli et mobbe offer, det er de usikker stakkars idiotene som føler seg truet av vakre intelligente mennesker, og nå har set blitt flyttet fea skolegården, inn i politikken og arbeidssammfunnet våre. Helt forkastelig. Fyyyh SKAMME SEG Norge, dette er ingen måte å være suverene på!!!

  2. Flott å lese at du er åpen og ærlig. Vi må synliggjøres. Jeg startet en blogg etter å ha stått fram i voksen alder og etter alle kommentarer og shitsnakking bak min rygg. Jeg ville synliggjøre for alle de som ikke tør være seg selv. Så stå på. Du gjør en kjempejobb. Takk <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg