Det mest GENIALE til brusbokser EVER.!

I dag kom endelig det jeg har ventet på i noen uker nå. Og det er et lokk/deksel med skrukork på, til og ha på diverse bokser man drikker av. Som for eksempel brusbokser og ølbokser. Så er dette trikset mildt sagt helt genialt i mine øyne.

For de av oss som hater å drikke av ølbokser og brusbokser så er disse dekslene/lokkene geniale. Iallefall er dender for meg. Jeg virkelig avskyr å drikke fra brusbokser og ølbokser, så når folk kommer til meg på et vorspiel eller en fest så må de pent finne seg i å drikke av glass. Og da gjerne stettglass.

Det er flere grunner til at jeg virkelig hater å drikke av bokser. Har du noen gang tenkt over at alle disse brusboksene som står på rekke og rad etter hverandre i kjøleskapene i butikkhyllene rundt omkring er fulle av bakterier. Tenk bare på hvor mange mennesker det er som har vært i berøring av den brusboksen før den kommer så langt som til butikkhyllene. Og ikke bare det, tenk på alle de som har berørt området på en eller annen måte rundt åpningen der du drikker i fra på boksen. Å må gudene vite hvor disse hendene har vært før de berører brusboksen. Hjelpe meg for en bakteriebombe som det er. Og ikke minst så utrolig ekkelt som det er også. Jeg velger uansett alltid å skulle toppen på brusboksen hjemme før jeg åpner og drikker av den. Selv med disse dekslene/lokkene så gjør jeg det.

Den andre grunnen til at jeg syns disse dekslene er suverene, er for at da slipper jeg å holde munnen min inntil åpningen av disse voksne. Jeg liker rett og slett ikke å drikke direkte fra boks. Og syns i tillegg det på en måte er litt tungvint og keitete også. Og for å tømme hele boksen så må man liksom legge hode helt bakover. Og det liker jeg heller ikke. Rett og slett «ållete» å drikke i fra syns jeg. Og kjempeekkelt.

Og det tredje er at man sparer jo noen glass for oppvask. Ikke at det er noe problem for de fleste av oss, for de fleste har jo oppvaskmaskin til å vaske glassene sine i. Og dessuten må jo dekslene/lokkene også vaskes etter bruk. Så om man vasker dekslene/lokkene eller glassene går for det samme egentlig…. Disse lokkene/dekslene kan også vaskes i oppvaskmaskinen.

Ønsker du deg disse så kan du bestille de på denne nettsiden her.: https://gummychoco.com/collections/kitchen-appliance og eventuelt søk etter produktet «soda can lid cover», da kommer disse geniale lokkene/dekslene opp. De selges i pakker med 6 deksel/lokk i hver pakke. Jeg kjøpte 2 pakker til 115 kr. per pakke. Ikke dårlig det syns jeg.

Disse dekslene/fås i disse fargene som er på dette bildet her. De r mildt sagt geniale. Og passer til de fleste ølbokser og brusbokser…..

Her er jeg i full sving med å drikke en cola zero ved bruk av dette genialt dekselet/lokket. For anledningen valgte jeg det gule lokket da gult er en av mine favorittfarger.

Og slik gjør du det. Åpne brusboksen, og trykk/press nedpå dekselet/lokket (gult for anledningen) og så er det bare å drikke av hjertens lyst. Lokkene/dekslene sitter veldig godt på, så ingen fare for at det vil ramle av mens du er midt i drikkingen av en boks.

Og slik ser da colaboksen ut med dette lokket/dekslet på. Bare å skru av korken og pøse i seg zeroen. Dette syns jeg er en genial ide.

Her er det bare å velge å vrake i hvilken farge man vil skal pryde boksen. Jeg fikk 12 stykker av disse lokkene. Jeg trenger nok ikke så mange men greit å ha iallefall.

Og PS.: Pass dere for vepsen som kan lure seg oppi brusboksen din, dersom du nyter en brus utendørs. Det kan være farlig, og nå er det tiden for veps……

Ha en fortreffelig dag.!

Garman. ❤️

4 kommentarer
  1. Disse er geniale!
   Kjøpte disse første gang i Tyskland for snart 6 år siden.
   Kjøpte meg noen nye til å ha liggende i bilen i Danmark i fjor på Netto.Mener å huske at vi betalte 20-30 danske kroner for 6 stk.
   Er også veldig billige på Wish.
   Syns du har betalt litt mye for dine faktisk!
   Ønsker deg en strålende fin helg 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg