Dogs 4 All – Hundeutstilling på Lillestrøm – Min første.!

I går var jeg på noe som jeg aldri før har vært på. Min gode venn Lars Kristian lurte tidligere i uken på om jeg hadde lyst til å være med på en hundeutstilling som fant sted hele denne helgen på Lillestrøm. Jeg har aldri vært på en hundeutstilling så det var det klart at jeg hadde lyst til å være med på. Min aller første hundeutstilling noen gang.
Så klokken 09.45 møttes vi i dag morges på Oslo S og tok toget til Lillestrøm. Det var en flott opplevelse å få være med på denne utstillingen. Og aldri før har jeg sett så mange flotte forskjellige glade hunderaser samlet på ett og samme sted som her på Lillestrøm. Så dette var flott.

Lars Kristian holder selv på med hunderasen Corgie. En hunderase Dronning Elizabeth har hatt på slep etter seg i Buckingham Palace i årevis. Og jeg skjønner henne godt for dette er virkelig en flott hunderase. Det var corgiene vi i hovedsak ville følge på Lillestrøm da dette er hunderasen Lars Kristian har størst lidenskap for. Nydelige hunder som virkelig er kosete, sosiale og omgjengelige hunder på alle vis. Jeg elsker dem også. Så om jeg en gang i tiden skal ha en hund så står en corgie veldig høyt på ønskelisten. Den tiden får vise når den tiden kommer.

Arrangementet i Lillestrøm syns jeg var veldig godt organisert og arrangert med tanke på sååå mye hunder som var her i løpet av helgen. Eneste jeg vil sette litt fingen på var at det kanskje godt kunne ha vært litt mer og bedre skilting informasjon her og der i hallene. Men sånn utover det så var dette veldig flott. Og det frister veldig til gjentakelse. Virkelig. Vi var her rundt klokken 10.30 og var her helt til slutt. Jeg tror klokken ble rundt 19 før vi kom oss av gårde med toget inn til Oslo igjen. Så det var mange timer det med så mange vakre hunder rundt oss.

Jeg og nyyyydelige Zoe har en liten kosestund sammen. Hun er en ganske så kosete corgie. Og då så vakker som hun er på disse bildene.
Her er vi ute og lufter corgiene. Jeg tror vi hadde med oss fem på slep om gangen. Jeg kan ikke sist huske jeg luftet en hund. Det er mange år siden det. Her er det jeg og corgien Ida som er ute på tissepause litt.
Her er Lars Kristian og koser seg med en av «sine» corgien som han har tatt med seg hjem fra England. Jeg husker ikke navnet på denne corgien, men iallefall så lever hun godt med sine eiere her i Norge. Lars Kristian har usedvanlig god kjennskap til denne hunderasen, ettersom han driver på en del med corgie rasen i England.

En liten bukett med vakre corgier. Er de ikke nydelige syns du.?

Med alt styret som er på hundeutstillingen tror jeg corgiene må synes at det er godt å trekke seg litt tilbake i sine egne bur hvor de kan slappe av å kose  seg litt mellom slagene. Slik som denne corgien.

Ha en nydelig dag.!

Garman. ❤️

 

2 kommentarer
  1. Takk for en knall dag på Lillestrøm🤗
   Det var virkelig hyggelig å hilse på alle hundene sammen med deg. Du hadde en utrolig god kjemi med alle og et super godt øye for å se hvilken hunder som stod ut nåe vi var i den store ringen senere.
   Du ville ha nådd langt hadde du bestemt deg for å henge seg på dette «sirkuset»
   Det var utrolig hyggelig å lese din oppfatning av dagen og hundene også. Igjen Takk for at du ville dele denne dagen med oss 🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg