Drittlei glidelåser i bukser som går ned.? Her er det geniale trikset.!

I går kveld var jeg og daten min Fernando ute og gikk og tittet i Oslos gater. Og mens vi var ute og gikk så kommenterte jeg til Fernando at jeg hele tiden måtte dra opp glidelåsen i buksesmekken min. Jeg har ikke før dratt glidelåsen opp så er den nede igjen. Og slik holder det seg gående. Og mens vi da står midt oppe på Operataket så sier Fernando at de fleste slike bukser der glidelåsen går ned og ikke holder seg oppe, skal dras heeelt opp og deretter skal du liksom «låse glidelåsen med selve «håndtaket i glidelåsen. Gjør du det, og gjør det riktig så vil ikke buksens glidelås ramle ned. Den holder seg oppe/stengt.

Dette var jo langt mer enn hva jeg var klar over så jeg prøvde ut dette umiddelbart der Fernando viste meg hvordan dette skulle gjøres. Og det midt oppe på selve Operataket. Tenker nok at det sikkert så veldig lurt ut med en mann stående og fikle på meg nede i de midtre regioner på Operataket. Men dette var altså så enkelt å få til at det hele var gjort på bare et par sekunder. Heldigvis hadde jeg ikke kastet buksen fordi dette var en såpass dyr J.Lindeberg bukse. Og de har jeg 5 av. Og jeg syns jo at på en såpass dyr bukse så burde glidelåsen holde seg oppe. Lindeberg er langt i fra de billigste buksene man får kjøpt seg…..

Se bildene under. Jeg har her prøvd å ta noen bilder på hvordan dette skal gjøres. Selv om det ikke var så enkelt. Modellen er meg, og den samme buksen som jeg hadde på meg i går.

Slik har det da altså sett ut når jeg har vært ute og gått i Oslos gater med denne buksen der glidelåsen hele tiden går halvveis ned eller til og med helt ned også. Og hele tiden har jeg holdt på med å dra opp og opp og opp på den glidelåsen til det utretteligste. Helt til i går da Fernando var redningen min og viste meg hvordan dette skulke gjøres…..

Dra glidelåsen opp så langt som du bare kan i buksen din med hempen eller hva det kalles. Når du har gjort det, så trykker du bare hempen inntil/ned og slik blir glidelåsen låst og du slipper at den sklir ned. Enkelt og greit. Det er en slags låsemekanisme som låser glidelåsen i buksen når dette gjøres…..Det var heeelt nydelig å ha en glidelås/smekk som nå fungerte som den skulle. Og jeg slapp å gå å dra i den glidelåsen hele tiden.

Dette var et tips jeg slett ikke visste om. Jeg har heller aldri hørt butikkansatte si et slikt tips når jeg kjøper bukser. Men det er kanskje ikke så rart. De fleste hadde vel da latt være å kjøpe buksene deres dersom betjeningen hadde sagt det……

Ha en strålende vakker første høstdag.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg