En liten tvilling gutt kom til verden for 41 år siden.!

Jeg og min tvillingbror på dette bildet. Jeg er den lille lubbne karen til høyre på bildet.:))

Ja tenk. Da har denne «gutten» også rukket å bli 41 år gammel. Ja, tenke seg til så fort son tiden flyr. Klokken 02.40 for 41 år siden kom jeg og min tvillingbror til verden. Klokken 02.40 natt til desember ble jeg født. 20 minutter etter at min tvillingbror kom til verden. Dette var på Jørpeland i Rogaland, litt utenfor Stavanger. Dette var en hjemmefødsel i min mors seng. Og ikke på noe sykehus. Det var en skikkelig regn og vindfull dag Vi ble født 6 uker for tidlig, og måtte ligge flere uker i kuvøse. på sykehuset i Stavanger etter fødselen. Jeg veide 2.300 gram og var en liten guttepjokk på 45 cm. 26 januar 1978, hadde jeg vokst litt og lagt på meg «flere» kilo. Jeg veide da 4.100 gram og var 54 cm lang. I dag er jeg en voksen sunn mann på 181 cm og 73 kg.

10 desember som dagen er i dag. Det betyr at jeg er født i stjernetegnet Skytten. Og månestein er Rubin. Visste ikke at hvert stjernetegn også har en månestein jeg, før min mor fortalte det nettopp.

Dagen i dag skal feires med mine aller 3 nærmeste venner. Klokken 18.00 skal vi møtes på Oslo Camping og spille innendørs minigolf. Det blir koselig. Sånn utover det så blir det ikke noe mer feiring. Jeg selv feirer vanligvis aldri mine egne bursdager. Men nå var det da disse vennene mine som har planlagt dette. Så tror nok det blir koselig.

Til slutt.: Gratulerer med dagen til meg selv.😅

Garman.❤️

6 kommentarer
  1. Awh, herlig bilde<3 og innlegg<3 gratulerer med dagen som har vært, håper den var fin:)) det oppleves slik ut fra innlegger ditt:)
   Men månestein, mmm, det må jeg google, timmel opp for den:))
   Ønsker deg en super fin dag:))

   1. Tusen takk Steinar.:)
    Ja, jeg er helt enig med deg. Nå finner jeg ikke de jeg følger lenger, og heller ikke de som følger meg etter at blogg.no gikk over til wordpress, dessverre.
    Savner den «hvem følger hvem» funksjonen veldig. Nå finner jeg ikke følgerne mine hele tatt lenger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg