En mer pervers og motbydelig date skal du lete lenge etter.!

I går var jeg på date med en veldig flott mann i midten av 30 årene. Og som kommer i fra Latvia. Men som har vært bosatt i Norge nå i flere år, og snakker veldig bra norsk og i det hele tatt. En skikkelig hyggelig fyr jeg har pratet med på WhatsApp over en lengre periode nå. Ja, jeg tror det må være et par måneder at vi har pratet på WhatsApp uten enda å ha møttes. Så i går bestemte vi oss endelig for å møtes. Jeg var spent på denne daten, men jeg var overhode ikke nervøs da jeg var på vei for å møte ham. Og grunnen til at jeg ikke var nervøs, var rett og slett fordi jeg følte at jeg kjente ham såpass godt, og følte meg også ganske så trygg på ham også……

Vi hadde bestemt oss for at vi skulle møtes på Con Bar klokken 18.00 som ligger ikke langt fra Grønnland. Og Oslo Spektrum ligger like ved også. Joda, det viste seg at han allerede var kommet og satt og ventet på meg da jeg trampet inn dørene 5 minutter på 6. I det jeg går mot ham så får jeg bekreftet at han virkelig er en høyreist, flott, kjekk blond mann som reiser segg opp og tar meg i mot. Han er veldig pent antrukket med nystrøket flott hvit skjorte fra Lacoste, og jeg også med hvit skjorte fra Jean Paul Gaultier. Mørke finbukser og spisse pensko har han også på seg. Virkelig flott er han der han tar meg i mot. Og det er et himla stort pluss om mannen jeg er sammen med liker å ta seg litt godt ut. Altså bryr seg litt om seg selv og sitt velvære. Det er viktig for meg at jeg gjør det mot meg selv, og at vedkommende jeg er sammen med/blir sammen med også er opptatt av det. Rett og slett fordi det skal så utrolig lite til for å få det til, at vi alle kan og har tid til å gjøre det. Selv i en svært hektisk hverdag. Det er nå min mening iallefall.

Etter å ha blitt tatt i mot, og vi har satt oss ned. Så bestiller vi et glass med rødvin til og begynne med. Vi venter litt med bestillingen av mat. Det hele begynner godt, der praten går løst om alt vi allerede har pratet om på WhatsApp. Om trening, livene våre, jobbene våre, familiene våre, vennene våre og mere til. Vi har det altså så koselig og en så god kjemi mellom oss at vi blir sittende i nesten halv annen time før vi endelig får bestilt oss noe mat.

Jeg bestiller meg en pastarett som heter Con Spesial, som er en pastarett med tagliatelle, oksekjøtt, diverse grønnsaker og kremet saus. Ved siden av får jeg servert en liten salat og litt brød til. Han bestiller seg fish & chips. Alt ser veldig lekkert ut når maten blir servert. Og det smaker også veldig godt. Vi bestiller mer drikke og riktig koser oss. Og jeg tenkte med meg selv at han her, han her liker jeg virkelig godt. Og en bedre date har jeg ikke hatt på lenge lenge heller.

Men så, så er det da det skjer, og den svært så hyggelige tonen vår får en dramatisk vending. Det vil si det er jeg som endrer både oppførsel, væremåte og det som er for og si det sånn. Men på en helt rolig måte, i den grad det lar seg gjøre når man får vite den slags motbydelighet og perverse greier, som jeg ikke kan forestille meg at mennesker i det hele tatt kan gjøre, og i det hele tatt kan ha tanker og ideèr om også å gjøre og bedrive. Men så er jo menneskeheten HELT SYK på mange måter. Og på mange måter uforståelig syke og etter min mening….. Og i dette tilfelle så går denne dagen min inn under denne «kategorien. SÅ DEFINITIVT.

Sånn circa halvveis ned i pastaretten min så blir denne daten min plutselig veldig seriøs/alvorlig av seg. Han legger venstre hånden sin oppå håndflaten min, som da ligger rolig og avslappet på bordet. Jeg registrerer med mine øyne og ser ned på hånden min når håndflaten hans treffer min hånd. Jeg lar ham bare gjøre det, og syns det er godt å kjenne den varme hånden hans oppå min hånd. Noe av det deiligste jeg vet er faktisk når en eventuell kjæreste stryker og berører huden min veldig lett. Nesten som om det kiler. Da kan jeg ligge å nyte det i timesvis. Nesten ustoppelig faktisk. Iallefall med hånden sin plassert oppå min, så sier han at han har en hemmelighet han må fortelle meg. Ja vel tenker jeg. Så sier han igjen at denne hemligheten han bærer på, ikke er hvilken som helst hemlighet. Samtidig så ser jeg at han blir litt brydd, og der jeg da sier. Si det bare, for det er ingenting lenger som hverken sjokkerer meg eller forundrer meg lenger når det kommer til mennesket og menneskeheten. Og dessuten har jeg levd i snart 42 år og har vært gjennom litt av hvert i livet mitt som slett ikke er bare bare/eller har vært bare bare å komme seg i gjennom. Og som jeg har fortalt deg om sier jeg til ham. Han tar en liten pause, trekker hånden sin bort fra min hånd, før han så igjen legger den varme hånden sin over min igjen. Så ser han meg inn i øynene, ingen av oss sier noe som helst, og iallefall ikke jeg. Så begynner han å snakke. Jeg har en hemlighet jeg bærer på som er litt pervers. Jeg sier fortsatt ingenting. Nå vil jeg bare vite hva denne perverse hemligheten hans er så kom med det tenker jeg. Han sier da etter en ny liten pause at han tenner på sex med dyr. Jeg sitter nærmest urørlig der jeg sitter, og trekker også til meg hånden min bort fra hans, og legger hånden rundt vinglasset mitt slik at det skal se ut som om det er vin jeg er ute etter. Jeg tar en solid sup av glasset mitt samtidig som han forteller og forteller. Jeg sitter der helt rolig, jeg er ikke sjokkert eller overgidd for det blir jeg faktisk ikke lenger. Og jeg sitter og ser litt rundt meg for å se om noen av de andre gjestene registrerer hva denne mannen faktisk sitter her og forteller meg.

Jeg er jo så dum da, at jeg spør ham når tid det var han hadde hatt sex med dyr sist. Jeg spør ikke om hva slags dyr og hvor ofte han har og har hatt sex med dyr. Og hvor lenge dette pågår/har pågått. Jeg vil bare vite når var sist, ettersom vi to nå har pratet sammen i litt over to måneder. Da svarer han at sist han hadde hatt sex med et dyr var i fjor sommer. Ikke bare det, jo mer han forteller om dette jo mer kvalm blir jeg. Og vet dere hva, jeg sleit så voldsomt med å få ned resten av den pastaen at det halve kunne vært nok. Han forteller og forteller og nå er han så ivrig at han til og med spør om jeg vil se bilder og videoer av ham ha sex med dyr som han har liggende på mobilen sin. Jeg er på dette tidspunktet så kvalm at jeg bare ber han holde munn og ber ham om å skifte emne til noe annet. Hva som helst sier jeg, men bare ikke dette. Da begynner han heller å fortelle sine andre seksuelle perverse sider som han har. Alt dreier seg om sex, og jo mer perverst og kinky det er, desto mer tent blir han sier han til meg. Det går opp for meg at denne mannen her ikke på noen måte har et normalt sexliv «what so ever». Et helt normalt sexliv forstår jeg ikke er noe for ham. Mens vi sitter her og jeg må tyne meg gjennom alt dette perverse han kommer med. Så har jeg lyst til å spørre ham om han tennner på barn også. Men jeg lar være og gjør det ikke. Men jeg tenker mitt. For hadde han da sagt ja, da vet jeg sannelig ikke om den mannen hadde sittet lenger sammen meg ved det bordet. Men man kan jo begynne å lure.

På dette tidspunktet er jeg nå så kvalm, at hverken pastaretten og resten av drikken jeg har i glasset klarer jeg å få ned. Bare det å sitte der å se på ham gjør meg enda kvalmere. Så det ender opp med at jeg sier til ham at jeg vil hjem. Klokken er nesten blitt 9 på kvelden. En date på 3 timer jeg nå kjenner at jeg mer enn gjerne skulle ha vært foruten. Han godtar det at jeg sånn plutselig vil hjem, og stiller heller ikke noe spørsmål ved det faktisk. Jeg tror han er så opphengt i å fortelle om sine perverse hemligheter at han ikke kommer på eller stiller noen spørsmål ved at jeg plutselig vil hjem. Og det er like greitt så slipper jeg å diskutere/fortelle ham hvorfor. Og for å avslutte det hele med denne latvieren så sendte jeg ham melding i klartekst og fortalte ham at jeg hverken ville se eller høre fra ham igjen på noe som helst vis. Men en ting skal han ha, og det er at han skal ha ros for at han var så ærlig og sa til meg at han tenner på sex med dyr osv. Jeg skulle ønske at han hadde sagt dette før. Og jeg skjønner jo at han ikke har sagt noe om dette til meg før nå. For når er det riktige tidspunktet da og si noe slikt motbydelig perverst.? Så dette har nok helt sikkert vært vanskelig for ham. Men det forsvarer likevel ikke det han bedriver i sitt sexual liv. Og tenk da, tenk da om jeg hadde havnet til køys med denne mannen, og jeg i ettertid hadde fått vite av ham at han er så pervers og tenner på sex med dyr. Der har jeg da liksom kost med både det ene og det andre på hans kropp, samtidig som diverse av hans edlere deler har vært i kontakt med dyr. Og så eventuelt meg. FY FAEN sier jeg bare. Bare tanken gjør meg hinsides sykt kvalm. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle treffe på et så sykt menneske som tenner på sex med dyr. Jeg håper allldri det skjer igjen.

Når jeg da endelig har kommet meg bort fra ham så kommer tårene hos meg. Og de kommer voldsomt, og jeg må prøve å få summet meg litt ordentlig før jeg går mot t-banen i mørket. Gudskjelov så er det mørkt ute, og folk ser ikke då tydelig hvordan jeg har det der og da. Er hav med spørsmål dukker opp i hodet mitt. Hvor syke er det mulig for oss mennesker å bli.? Hvor sykt kan det bli liksom.? Hvor syke er vi.? Hvordan er det mulig.? Og hvorfor ender jeg alltid opp med noe «søppel» av noen menn i livet mitt.? Hvor vanskelig skal det være å finne en helt normal, rolig, oppegående, fornuftig mann å dele livet sitt med.? Det er liksom alt jeg ber om.? Jeg driter milevis i om vedkommende er rik eller fattig. Bare ha orden på livet ditt, en trygg jobb, ordnet økonomi og ta litt vare på deg selv er liksom alt jeg ber om. Hvor vanskelig kan det være å finne en mann som er slik da.? Tydeligvis veeeldig veldig vanskelig for noen å finne.

Jeg er 41 år, og på de 41 årene har jeg hatt 4 lengre forhold, hvor det siste forholdet som tok slutt for godt over 1 år siden ble slutt fordi han gjorde en svært alvorlig kriminell handling som gjorde at jeg ikke hadde annet valg enn å sende ham på dør. Det var et sånn svik og tillitsbrudd at det var helt umulig for meg å kunne fortsette i det forholdet, dessverre.

De andre forholdene skal jeg ikke gå så mye inn på, annet enn det første forholdet måtte jeg ha hjelp til å komne meg ut fra, da han var spinn hakke gal å psykopat så det holdt på alle mulige vis. Og det nest siste forholdet jeg var i, der hadde han hatt er forhold til en annen mann og styrt på med ham i over 2 år mens jeg var ute på jobb offshore i Nordsjøen. Alle disse 4 forholdene så var det jeg så fant dem og begynte å date. Så sa jeg her til min beste venninne for en liten stund tilbake at nå skal jeg prøve noe nytt. Jeg sa at nå får gutta finne meg, i stedet for at jeg skal finne de. For vi har jo sett hva det er og hvordan det har gått når jeg har funnet de. Så nå skal jeg snu på det så får de finne meg i stedet sa jeg til min venninne. Så får vi se om det ee noe bedre. Og det var hun helt enig i. Men så ser vi jo nå da at denne perverse duden var han som sjekket meg opp, tok kontakt og i det hele tatt. Mens jeg har sittet  tilbakelendt for å se om dette kunne være en bedre måte for meg og date på. Og om jeg da kunne finne den store kjærligheten på den måten. Men så ser dere jo hvordan denne daten gikk. En pervo som tenner på sex med dyr. Jo mer kinky og jo mer pervo sexen er desto bedre. Og da lurer jeg på om det likevel var så lurt å la gutta komme til meg i stedet for jeg til dem….. Men nå var dette første forsøket med denne latvieren. Jeg får ikke gi opp så lett tror jeg, og heller prøve litt til om at gutta får finne meg i stedet for jeg de en stund til…….

Etter gårsdagens date blir det nå en god god stund til at jeg våger å begi meg ut på en ny date. Jeg trenger virkelig en pause etter gårsdagens »pervo date.» Det blir iallefall ikke lett å gå på en ny date neste gang dersom jeg er så heldig og får det.

Garman.❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg