En oppussing av badet mitt som ingen ende vil ta… – Kjenner at det begynner å hjelpe nå.!

I dag er jeg vel et steg nærmere å komme målet mitt med å bli ferdig med dette badet mitt. En oppussing som har tatt sin tid. Som virkelig har tatt sin tid vil jeg påstå. Vi er godt inne i den fjerde måneden av oppussingen. Og det ser ut til at badet ikke vil bli ferdigstilt før om noen uker til. Da blant annet på grunn av at det nå er ferietid og folk har reist bort på ferie. Jeg hadde håpet på at badet skulle vært HELT ferdig og ferdigstilt til feriene begynte. Men det ble det ikke. Og kanskje var det litt for mye for langt også…… Den ene arbeideren til Benedicte som heter Bartek skulle egentlig ha vært tilbake på jobb igjen fra ferie i dag. Benedicte sa at Bartek hadde gjort et eller annet med kneet sitt, så han måtte bli i Polen litt lenger sa hun. Bartek er fra Polen og har familien sin der. La oss håpe at kneet hans blir fort bra igjen slik at vi får de siste detaljene unnagjort på badet mitt. Og han kan begynne å jobbe igjen. Ja, det skal jo alltids være noe….

Men i alle fall så kom elektrikeren Allan for å gjøre ferdig hele det elektriske arbeidet med badet mitt. Flott kjekk mann som kom klokken 09.00 og holdt på et par timer. Det var ikke tvil om at han visste hva han holdt på med. Veldig nøye og flink elektriker var han syns jeg.

Jeg er utrolig fornøyd med Munthe Interiør som Benedicte driver. Så jeg har ingenting å utsette på arbeidet deres. Men både jeg og Benedicte syns dette har tatt litt vel lang tid nå. Det er bra at hun også synes det. Jeg er lovet at i slutten av juli/begynnelsen av august så vil/skal alt være ferdig. Jeg sa da at badet nå bare har med å bli ferdig til jeg reiser på jobb offshore den 6 august, For visst ikke vil det ta ytterligere 2 uker til før badet blir helt ferdig ettersom jeg er på jobb offshore for 2 uker om gangen. Og i tillegg begynner jeg å bli en smule drittlei hele oppussingen nå. Så det håper jeg på at de klarer.

Og siste rest av det som skal innbetales fra meg, betales ikke inn før badet er helt ferdigstilt. Og det er også med på å legge litt press på de slik at jeg får badet mitt ferdig. Så lenge jeg ikke betaler inn siste resterende beløp som skal betales inn, så har de et press på seg til å komme å få unnagjort det som gjenstår. Hadde vært ren og skjær idioti å betale inn resten av beløpet nå før badet er helt ferdigstilt. Da kunne det/kan det ta enda lenger tid før de eventuelt gidder å komme å gjøre resten.  Nå skal det være sagt at det aldri har vært noe problem med dette at de kommer. De har vært helt supre på dette også. Men bare sånn «just in case» holder jeg igjen resten av beløpt som de skal ha. Det er veldig lurt å holde igjen en del av pengene til du selv er 100 % fornøyd med oppussingen. Et lite men VELDIG godt tips å huske på dersom du selv har folk som pusser opp hos deg, eller har tenkt til å pusse opp i fremtiden eller i nærmeste fremtid. Kjenner det begynner å hjelpe litt nå med dette her. Og at jeg vil bli ferdig med dette her.

Her er Allan i full sving med å montere opp to dimmere til mitt nyoppussede bad. Så da er i alle fall det elektriske ferdig også. Allan slet litt med disse dimmerne, da de ga en svak svak lyd i fra seg da han vridde på bryterne. Og det kunne han jo ikke ha noe av. Men han klarte å løse problemet etter hvert.

Nye lysbrytere med dimming til downlightsene i taket og til lampen over speilet. Byttet tol sort fra hvitt. Mye kulere med sort enn hvite til mitt bad. Detaljene på rom man pusser opp er utrolig viktige for det helhetlige inntrykket og for hvordan det vil se ut. Så derfor sort.

Og her er to stikk byttet ut fra hvite til sorte. Mye kulere dette. Eller hva syns du.?

Og ett annet stikk like ved servanten til bruk av hårføner for eksempel.

Denne rådyre men kule termostaten ble også byttet ut fra hvitt til sort. Denne termostaten er det alt mulig rart på. Her kan man se hvilken dag det er, dato, år, automatisk justering av temperatur om natten eller når tid man selv måtte ønske det. Og enda flere funksjoner også. 

Som nevnt i tidligere innlegg så kommer en masse bilder av hele badet når det er helt ferdig i et eget innlegg. Jeg kan nesten ikke vente lenger selv på å få vist dere dette røffe, tøffe og noe annerledes badet som definitivt ikke alle andre har……..

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg