ENDELIG der kom de KULESTE drikkeflaskene EVER….!

PS.: Dette innlegget er ikke sponset på noe vis. Se bilder nederst i innlegget.!

Ja, endelig får jeg si, der kom omsider drikkeflaskene som jeg så lenge har ventet på. Helt siden 28 september som var dagen jeg bestilte drikkeflaskene har jeg ventet på de. Og i dag, i dag den 29 november, altså 2 måneder senere så lå de om sider og ventet i postkassen på meg. Ikke rart kanskje at det har tatt sånn lang tid ettersom de kom fra USA.

Det er kanskje ikke det mest spesielle med disse drikkeflaskene her. Men litt spesielle er de likevel med tanke på at her kan du velge om du vil ha ditt eget navn eller andres navn på drikkeflaskene. Jeg var så ego at jeg valgte mitt eget navn som er «Garman». Og ikke bare på den ene flasken men på begge to. En skikkelig selvdigger som jeg er….. Visst du ikke digger deg selv hvorfor skulle du og hvordan kan du da digge andre….? Det blir det samme som at om du ikke elsker deg selv, hvordan kan du da elske noen andre.? Så det var iallefall grunnen til at jeg valgte mitt eget navn på disse drikkeflaskene. En annen ting med å ha sitt eget navn på drikkeflaskene er at da slipper andre å ta feil av flasken dersom jeg for eksempel er på en gruppetrening på Sats der det er en haug med drikkeflasker. Eller for den saks skyld at jeg selv tar feil flaske. Det har jo hendt det også.

Hvorfor to drikkeflasker med samme navn lurer sikkert noen på…..! Den ene flasken skal jeg ha med meg ut i Nordsjøen. Mens den siste skal jeg ha her hjemme.
Veldig greit å ha en drikkeflaske offshore, da jeg mange ganger blir så tørst i løpet av en 12 timers vakt. Veldig tørr luft på riggen og det kjennes fort når man er på jobb der. Den siste skal jeg ha med meg på SATS treningene. Og ellers med meg rundt omkring hvor jeg ferdes hjemme. Flaskene fås i flere farger.

Ønsker du deg disse flaskene selv med ditt navn eller andres navn på, så kan de fås tak i
her på denne linken her.: https://www.cupsideas.com/ Det er ikke bare drikkeflasker du kan få navnet ditt på, men en masse andre ting også. Egentlig en ganske så kul side vil jeg si faktisk. Mulig jeg etter hvert bestiller andre ting og med navnet på. Ikke mitt eget men med andres navn på. Masse kult her man kan gi i jule eller bursdagsgaver til andre…..Og flaskene tåler maskinvask.!

Ta en titt da vel.!

Kuuule flasker.? Eller.? 🤪🤪

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg