ENDELIG er mitt varme, maskuline kule bad/baderom ferdig oppusset.!

Så var altså endelig dagen her. Ellers er vil si, i går var det som endelig var dagen. Og mitt nye varme maskuline bad endelig sto ferdigstilt oppusset. Det tok sin tid, og det gjør det jo vanligvis når man pusser opp. Det tar alltid lenger tid enn det som er planlagt. Og i dette tilfellet gjorde det også det. Vi var akkurat begynt på den 5 måneden i oppussingen da badet endelig ble ferdigstilt i går. Lang tid har det tatt, men det har jaggu meg verdt ventetiden syns jeg. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves er det et ordtak som heter. Og i dette tilfelle så stemmer også det.

Jeg er utrolig imponert over Munthe Interiør med Benedicte i spissen som har stått i bresjen for denne oppussingen. Sjelden har jeg vært borti en mer seriøs aktør enn henne og hennes arbeidsfolk. Sykt proffe på alle plan. Jeg har tidligere oppgradert mine leiligheter jeg har hatt opp gjennom årene, og brukt forskjellige arbeidsfolk/aktører. Men ingen er i nærheten av å være så seriøse som Munthe Interiør. Så jeg vet det at om jeg noen gang flytter fra denne boligen til en annen og jeg vil oppgradere noe så skal jeg bruke Munthe Interiør igjen. Helt klart. Så en stor takk til de.

Nederst i dette innlegget er en haug med bilder av badet mitt, både før og etter oppussingen. Håper dere liker det dere ser. For det gjør i alle fall jeg.

Slik ser da altså badet mitt nå ut. Sort og grått som tema. Med mikrosement på vegger og gulv og med sort interiør gjør at dette badet får et røft, tøft og maskulint preg/utseende.

Det samme på dette bildet. Med sort innredning på det meste gir badet et maskulint preg. Og et moderne preg.

For å få inn litt varme på badet slik at ikke absolutt alt går i sort og grått, ville jeg ha inn litt tre. Her er det bambus som har blitt brukt som benkeplate. Bambus er er knallhardt tre som er mye hardere enn eik og lignende. Bambusen har her fått to strøk med hardvoks. Og dermed fått som karamellfargede overflate.

Viktig å få inn litt varme oppi alt det grå og sorte, ellers hadde badet bare blitt kaldtslig etter min mening….

Det eneste som jeg beholdt fra det gamle badet var speilet. Vi tok av den gamle aluminiumsrammen, og murte nærmest speilet inn i mikrosementen og la sort ramme rundt speilet etterpå.  Kranen er fra Tapwell. Og servanten er i elvestein. Lampen bestilte jeg på nettet ett eller annet sted og de store lyspærene i hvitt fra lampehuset.

Skyvedøren foran vaskemaskinen ville jeg også ha i bambus og i karamellfarge. Likt som selve benkplaten og treplaten over toalettet. Dette syns jeg var en svært viktig detalj å få inn. Få inn litt farge  og varme var viktig for meg. Og herlig å få gjemt unna vaskemaskinen også. Og jeg syns dette ble veldig bra.

Også over toalettet er platen i bambus karamellfarge. Det sorte toalettlokket, dokosten, toalettrullholderen og trykkplaten over toalettet er ting jeg har googlet på nettet og bestilt deretter.

Det sorte høyskapet delte vi på en måte i to. I stedet for å ha hyller i hele skapet, så gjorde vi om den nederste halvdelen til skittentøyskurv. En kjempesmart løsning. Og så er det så greit hva man kan få bort fra gulvet også.

Det sorte håndkleet og håndkleet med varme farger i seg, kjøpte jeg også på Internett. Da på nettsiden royaldesign.no. Her har de utrolig mye flott. Så her skal jeg handel litt mer etter hvert også.

Litt blomster og lys må til. Da har jeg kun gått for kunstige blomster. Blomstene er kjøpt på Kremmerhuset, og det samme er blomsterpotten i gullfarge. Har den samme blomsterpotten og blomsten over toalettet også. De store sorte glasskrukkene/pottene er fra Jan Thomas. Jeg kjøpte 3 størrelser hvor av 2 av de er på dette bildet. Den minste størrelsen til telys står over toalettet. Jan Thomas «The Bucket» som disse heter fås kjøpt nesten over alt…. Tilbords og Glassmagasinet i Oslo har dem i alle fall.

Mikrosement oppå de gamle hvite flisene ble lagt i en nydelig grå farge. Jeg ble veldig fornøyd med den fargen. Ikke for mørk grå farge, eller for mørk i det hele tatt.

Og slik så det gamle badet mitt ut. Hvitt, hvitt og hvitt som jeg rett og slett var drittlei av, samme dagen jeg flyttet inn i leiligheten helt ny 26 april 2016.

Hvitt, hvitt, hvitt blir for meg veldig sterilt, kaldslig og et sykehuspreget/aktig bad/baderom som jeg slett ikke var interessert i å beholde. Det eneste positive med hvitt/lyst er at badet/baderommet blir veldig lyst. Ja, for meg blir det veldig lyst og altfor lyst. Så jeg bestemte meg for at dette måtte jeg få gjort noe med. 3 år senere så ble det endelig gjort.

Håper dere likte det der her fikk se. Nyyyt sommeren som best dere kan, mens vi enda har den.

Garman.❤️

1 kommentar
  1. Hei, så flott bad! Vi har identisk bad som deg før du oppgraderte og vi bor i ditt nabolag. Kunne du kontaktet oss før vi får håndverkere på besøk for å legge mikrosement neste uke? Vi har bestilt så og si identisk bad som du endte med og vil gjerne høre mer om din erfaring med interiørarkitekt. Send meg en mail hvis du vil ta kontakt så ordner vi det der.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg