Endelig fikk jeg tak i Bernie Sanders votter.!

I dag da jeg, mor og far hadde vært og gått på ski i en av de maange flotte løypene her oppe på Vågsli, så svingte vi innom Arbuvollen kiosk/butikk for å handle litt småting som min mor og far trengte. Og på vei inn i butikken så ropte min mor til meg og sa at her solgte de Bernie Sanders votter. Og da var ikke jeg sen om å be. Og sa til min mor at de skulle jeg ha. Så da var det bare å grabbe disse populære vottene til seg å betale det de kostet. De kostet 250 kroner og det betalte jeg gladelig. Min mor hadde også kjøpt seg et par Bernie Sanders votter tidligere men de var i grønn farge.

Bernie Sanders votten(e) ble veeeldig populære etter at dette bildet av Bernie Sanders, sittende med bena i kryss på seremonien da Joe Biden ble innsatt som President 20 januar i år. Dette bildet av Bernie Sanders sittende slik med disse vottene, og sittende litt «alene» under innsettelsen, ble den store store snakkisen etterpå. Dette bildet av Bernie Sanders ble bruktbil klippet inn i folks bilder verden over og publisert i diverse sosiale medier. Og slik ble også disse Bernie Sanders votten(e) så populære ute blant folk verden over. Ja, så populære ble de at strikkeoppskrifter ble utviklet både her og der. Og her kan du finne oppskriften om du selv kunne tenke deg disse vottene. https://www.nrk.no/norge/bernies-votter-er-blitt-populaere.-her-er-oppskriften-1.15340068

Her er Bernie Sanders vottene på plass på hendene mine. Jeg syns rett og slett at de er ganske så kule. Veldig fint mønster også.

Og slik ser Bernie Sanders vottene ut på innsiden og på utsiden.

Ha det riktig fint til vi høres igjen.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg