ENDELIG kom pliségardinene fra Solinor.!

Endelig, i dag kom Solinor og leverte og monterte opp pliségardinene som jeg hadde bestilt. Leveringstiden på de var circa 5 uker, og de kom også etter 5 uker. Noe som var helt kanon.

Jeg var veldig veldig spent på fargen på pliséene om de ville passe inn hos meg. Og jeg kjente at jeg var litt smånervøs i forkant før montørene kom å ringte på hos meg. Men da jeg så fargen, så kunne jeg roe meg ned. For fargen var superfin. Jeg ville ha noe med farge, og ikke dette gørrkjedelige kalde hvite eller noe i en eller annen grå nyanse som så veldig mange velger. Og farge ble det, og jeg ble superfornøyd. En farge som passet glimrende inn hos meg også. Så ikke vær redd for å bruke litt farger folkens. Det er i alle fall mitt råd.

Montørene brukte circa 2 timer på hele monteringen.
Om du selv har vurdert å kjøle pliségardiner så ville jeg gjort det nå. De har 40% rabatt på diverse solskjerming ut august måned. Gå inn på solinor.no og sjekk det ut om du er interessert. Det svarer seg å kjøpe solskjerming på denne tiden av året. Jeg kjøpte selv mine også til 40 % rabatt. Jeg kjøpte til stue, kjøkken og til begge soverommene mine. Og har ikke angrer et sekund på det.

Under er før og etter bilder som dere kan se. Før hadde jeg lysegrå persienner. De har irritert meg grenseløst i flere år nå, så det var en lettelse å få de ut dørene nå. Og ikke minst, det er et sant mareritt å holde persienner rene. Nesten umulig å få vasker ordentlig. Da er det adskillig lettere med plisegardiner…..


Slik ser altså pliséene ut, sett fra stuen. Jeg elsker denne fargen. Denne varme fargen som er på de.

Og her er pliségardinene sett fra kjøkkenet. Og montørene er i full sving med å montere opp pliséene mine i stuen.

Og på de 2 siste bildene her, er slik det så ut før. Dørgende trist og kjedelig med hvite vinduskarmer og lysegrå persienner. Det ble mye mer liv i vinduene nå, og ikke minst at leiligheten oppleves myevarmere….-syns jeg da.

Nyt sommeren som det fortsatt er litt igjen av. Det gjør i alle fall jeg.!

Til vi høres igjen.!

Garman.❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg