Er det mulig å være mer tankeløs….? – Brann i Krydderhagen.!

I dag da jeg skulle på trening og i det jeg gikk ut av inngangsdøren til blokken jeg bor i, så ser jeg en barnefar som er ute på trilletur med barnet sitt. Jeg ser at han har festet blikket sitt fast og bestemt i en retning. Og det blikket holder han lenge uten å se hvor han selv går. Han er så opphengt i å se i en helt annen retning at han nesten krasjer med barnevognen sin. Og når jeg selv skjønner hva det er han ser på. Så skjønner jeg også hvorfor han nesten krasjer og mister fokuset på barnevognen sin….. Det viser seg at det er en brannbil og flere brannmenn på plass for å slukke en røykutvikling i en av de store felles søppeldunkene utenfor ved blokkene i Krydderhagen som jeg bor i. Ikke bare er det en røykutvikling, men dette utvikler seg også til å bli en brann. (Se bilder nederst i innleggget).

Så tenker jeg, hvor tanke er det mulig for folk å bli.? Dersom noen har vært så tankeløse. Mulig folk har kastet uten å tenke over hva de egentlig kastet. Og at det de kastet muligens kunne være en brannfelle. Det er fort gjort. Brennbart materiale/avfall skal ikke i søpla. Heller ikke sigarettavfall/sneiper med mindre dette har blitt druknet i vann først. Da er det greit men ikke ellers. Dette kan jo være årsaken. At det er glør fra sigarettsneiper. Det behøver ikke å være at det er det som er årsaken. Men muligheten er der. Det er ingen leiligheter i Krydddehagen som har hverken vedovn eller peis. Iallefall, det skal bli spennende å høre hva den eventuelle årsaken til denne brannen er. Jeg regner med og vil tro at vi beboere vil få «kjeft» fra de diverse styrene i sameierne her etter hvert dersom det skulke være relatert til en av blokkene. Iallefall informasjon om hva som har skjedd osv. vil vi nok uansett få.

Når det er sagt så kan det jo forresten også være guttestreker, da vi som bor i Krydderhagen observerer en haug med skoleelever som trasker gjennom Krydderhagen daglig. Det ligger flere skoler rundt og nær Krydderhagen. Og skoleelever de kan jo finne på litt av hvert. Så dette er heller ikke å utelukke. Uansett hva som har blitt gjort, og hvem som har skylden og gjort det de har gjort, då tror jeg ikke dette har blitt gjort med vilje.

Det kunne se ut som om brannvesenet hadde full kontroll på brannen. Jeg våger ikke å tenke på hva som kunne ha skjedd i verste tilfelle, dersom de ikke hadde hatt kontroll. Under hele Krydderhagen og de 16 nye blokkene som Krydderhagen har, så befinner det seg et enormt 2 etasjes garasjeanlegg. Dette anlegget ligger under og strekker seg utover hele Krydderhagen disse 16 blokkene står på. Altså under bakken. Jeg våger nesten ikke å tenke på hvor alvorlig dette kunne ha blitt dersom brannen hadde spredd seg til garasjen. Det er ikke sikkert at det hadde det heller. For jeg lurer på om det ikke er sånn brannmur/beskyttelse mellom garasjen og søppeldunkene. Jeg vil tro at det er det. Det er helt sikkert forskrifter/lover og regler for hvordan dette også skal være vil jeg tro…

Uansett er det nifst å tenke på at det var en brann i nabolaget. Min oppfordring er. Tenk en ekstra gang før du kaster i søpla det du har tenkt å kaste. Og ar det ikke ligger noe der som kan antennes eller være brannfarlig på annen måte.


Til vi høres igjen da dere. Så håper jeg dere har det fint.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg