Er jeg 1 av de 100 000 som har antistoffer mot Covid-19, (Corona) viruset.?

For en god måned siden ble jeg kontaktet av Universitetsykehus i Oslo, om jeg kunne tenke meg å være med på det frivillige prosjektet angående antistoffer mot covid-19. Altså om jeg er en av de som kan være immun mot covid-19 (Corona) viruset. Jeg og 100 000 andre utvalgte har fått denne forespørselen. Og det var det klart at det kunne jeg jo ikke si nei til å være med på. Tenk at JEG liksom, jeg er en av dem de vil skal være med i denne testen og det syns jeg er litt kult da…… Dessuten så er det jo litt spennende for meg å vite også om denne testen skulle vise om jeg har antistoffer mot covid-19 viruset. Tenk om jeg hadde hatt det.? Hva hadde de da foretatt seg på sykehuset dersom jeg hadde gjort det.?

Men i alke fall i dag kom testen i posten så jeg satte i gang med å ta testen med en gang. Det var veldig enkelt å gjøre dette. Alt som var av prøveutstyr og hvor prøvene skulle sendes til lå i en liten covid-19 eske forsendelse. Det ble gjort et nålestikk i langfingeren som det sto beskrevet i bruksanvisningen. Og så var det bare å smøre seg med litt tålmodighet slik at en bloddråpe og to dryppet ned på den røde stiplede sirkelen på prøvearket. Og dette tok faktisk litt tid, men det gikk fint.
Så var det bare å pakke testen/prøven inn i en spesialforsending og få den avgårde helst samme dag, men senest neste dag. Jeg forsvant ut dørene og fikk sendt den med en gang. Så er jeg sikker på at jeg da ikke gjør noe feil også.

I løpet av de neste 4 ukene vil jeg få svar på om jeg har antistoffer mot covid-19 viruset eller ikke. Det blir spennende å se om cirka 4 uker, uansett hva svaret på testen måtte være. Jeg lover å komme med svaret på den testen når den ligger klar.
Under er noen bilder fra testen og utstyret de gav meg.
Vi høres snart igjen.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg