Er jeg en «show off» type – Hvilken rett har vi til å dømme andre.?

Det er noe som har irritert  meg veldig lenge. Og nå bare må jeg få det ut…..

Hvis en gutt eller jente legger ut et bilde av seg selv med litt mindre klær, eller hun i en topp eller han i en bar overkropp i sosiale medier, så blir de ofte anklaget for å være egoistiske, de vil skryte av seg selv og kan fort få stempelet som en “show off” type/person. Særlig dersom de har veltrente flotte muskuløse kropper eller lignende… Men hvis en person som er overvektig eller litt overvektig legger ut samme type bilde. Ja, da er det bra fordi de våger å vise hvordan de ikke bryr seg om trening og det å se ut som en «fit» person. Akkurat som i den sangen som amerikanske Meghan Trainer synger. « It’s all about that base”. I den sangen synger hun om at det er greit å ha litt «for mye» på kroppen, mens det å være tynn, ikke er bra, gjøre plastisk kirurgi ikke er ok osv.! Så hvorfor fortsetter vi å rakke ned/skyte på hverandre.? Fett kontra tynn. Trent/veltrent kontra normal. Alle mot alle liksom.?

Det viktigste er vel å være fornøyd med seg selv slik du er.? Slik jeg er.? Og hvis du ikke gjør det, gjør det som trengs for å være fornøyd med deg selv. Slik som jeg selv har gjort. Jeg var super tynn, og jeg hadde det veldig vanskelig å vise meg selv uten en t-skjorte. Jeg var ikke glad i det hele tatt i å vise meg selv uten t-skjorte. Jeg var ikke glad i det hele tatt med hvordan kroppen min var eller såg ut. Så jeg bestemte meg dermed for å begynne å trene, spise sunnere mat, og å bruke veldig mye tid på å gjøre det. Ja, rett og slett ta tak i det å gjøre noe med det. Jeg går fortsatt på Sats treningssenteret 3-5 ganger i uken, og jeg jobber fortsatt med kroppen min. Det må jeg gjøre hele tiden for å holde den vedlike. Og jo eldre man blir med årene, desto viktigere tror jeg også at dette er….. Men nå, per dags dato er jeg fornøyd med hvordan jeg ser ut, og jeg gjør det bare fordi jeg elsker å trene og for å holde den formen jeg har nå.

Men så tenker jeg også.: Er det virkelig greit å si slemme/stygge ting om meg, bare fordi jeg velger og har valgt å legge et bilde av meg selv i bar overkropp ut på min instagram-konto? Og som i tillegg viser kroppen min og  den fremgangen den har tatt/fått.? Er det da greit å snakke bak ryggen min når jeg tar en tur ute i sommervarmen, og da går i bar overkropp.?

Hvorfor bryr vi oss og hvorfor henger vi oss så mye opp i hva alle andre gjør og hvordan de ser ut.?  Hvis en jente ønsker silikon i brystene sine. ? Eller Botox i leppene eller pannen eller hvor det måtte være.? Ja vel, « so what» tenker jeg. La dem få lov til uten at den ene eller den andre skal måtte mene noe om det.  Er det virkelig  greit å si stygge ting om henne, når hun gjør det for å føle seg bedre.?  Eller om han for den saks skyld.? Kom igjen folkens. Så lenge vi er glade i oss selv og hvordan vi er og ser ut så får andre mene akkurat hva pokker ta de vil tenker jeg…. Men hvorfor har menneskeheten hele tiden den trangen til hele tiden å måtte påpeke og påpeke.? La folk få være  fete, tynne, slanke, overvektige eller hva de vil. Dersom de selv føler seg tilfredse med det. Eller hva. ? Og i stedet for å angripe en person som har gjort noe med sin kropp/utseende eller hva det måtte være, bruk heller den personen/bildet som en inspirasjon/kraft til selv å våge å gjøre noe du vil gjøre selv, eller kunne tenkt deg å gjøre selv.

La oss alle respektere hverandre for den personen de er, jeg er og du er.? Er det så vanskelig å få til.? Vi lever alle i en og samme verden, og er alle sammen like uansett hvordan vi ser ut. Og ikke minst er vi alle like mye verd.

Og hvilken rett har vi til å dømme.?

Mitt motto er iallefall.: «Before you judge me, make sure you are perfect». Skulle ønske flere kunne levd etter denne «regelen» her……..

Og er jeg en «show off» type som i ny og ne velger å legge ut et bilde som dette ovenfor.? Neppe, det tviler jeg sterkt på at jeg er…. Eller hva sier du.? På dette bildet er slik jeg ser ut nå. Før var jeg myye tynnere enn dette. Men med litt riktigere kosthold og mer spising. Så er fet blitt som det er blitt i dag. Og noe mer muskler/tynnere trenger jeg ikke å bli. Syns jeg selv.

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg