Fantastisk vårvær & blåveis.!

I går bestemte jeg meg for at jeg skulle gå meg en tur ute på vakre Bygdøy. Og det gjorde jeg. På vei ut dit så begynte det virkelig å skye til så jeg var underveis i tvil om jeg skulle ta bussen helt ut dit for å gå tur. Det var litt regn i luften, så jeg var sterkt i tvil. Men jeg tok sjansen og kom meg ut dit til slutt. Og da jeg var vel fremme så skinte solen fra sitt vakreste. Og det ble ganske så god varme i solen.
Kontrastene er store i disse dager, for hjemme på Nedstrand litt øst for Haugesund hvor jeg kommer i fra var det i går snøstorm og snø. Og i dag er det visst også snø hjemme på Nedstrand.

Tilbake til Bygdøy. Jeg følte nærmest at jeg hadde hele øyen for meg selv, så lite folk som det var ute og gikk i finværet. Og det var jo deilig det. Mulig var det Corona restriksjonene som holdt folk tilbake for å være ute i det fri. Men selvfølgelig jobb og skole også.
Jeg bestemte meg for å dra ned til Huk og badestranden der litt, og sitte der og nyte solen, mens solen enda var fremme. Og det gjorde jeg veldig lurt i. Det var litt vind der, men jeg fant et lunt og godt hjørne langs et rekkverk på stranden her, og satte meg like godt der for å slikke litt sol. Jeg ble sittende der å nyte solen og med hele Huk for meg selv i nesten 2 timer. Og det var bare helt fantastisk deilig. Ikke var det kaldt heller. Da de 2 timene var gått, så begynte det så smått å skye til igjen. Så det var vel en perfekt timing da  jeg satt her i solen. Jeg bestemte meg for å gå inn til byen igjen da jeg gikk hjemover igjen. Og jeg gikk forbi Bygdøy Sjøbad og inn til Karens lyst Allè. Fin og lang nok spasertur for meg det.

Under er noen selfier jeg tok av meg selv ute på Huk.
Og ikke minst et bilde av en av mine favoritt vårblomster som det vokser mengder av ute på Bygdøy. Nemlig den nydelige blåveisen. Den er fantastisk vakker og vokser som store tepper ute på Bygdøy. Er det mulig at det er sjelden å se en så stor samling av blomstrende blåveiser på ett sted som det er fullt av på Bygdøy.? Sjelden vil jeg i alle fall tro at det er……
Min mor sa at det var en blomst som hun ikke hadde sett på mange mange år, da det visstnok ikke er mye av blåveisen på Vestlandet.i alle fall ikke der hvor jeg kommer i fra….Så hun ga meg beskjed om å ta et par bilder å sende henne av disse vakre blomstene. Som sagt så gjort. Se og nyyyt under.

Nyyt helgen og vårdagen som best dere kan til vi høres igjen.!

Garman. ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg