Flott 17 mai feiring på mine hjemtrakter – Over 20 år siden jeg feiret 17 mai hjemme…! 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

I forgårs publiserte jeg et lite innlegg i bloggen min med masse bilder fra hvordan vi feirer 17 mai her ute i Nordsjøen offshore på oljeplattformen som jeg jobber på. Og i dag og i dette innlegget tenkte jeg å legge ut noen bilder fra familien som feiret 17 mai i går. Det er maaaaange år siden jeg feiret 17 mai med noen av mine familiemedlemmer. Jeg kan ikke huske når tid det var sist jrg gjorde det. Det er i alle fall 25 år siden jeg gjorde der….. Og for hvert år så «ramler» det inn med bilder og snaper fra søsken, søskenbarn og mine foreldre som feirer 17 mai rundt omkring. Og for å ta litt vare på feiringen deres så lagret og tok jeg  screenshot av bildene for å ha dem her i bloggen min. Som noe fint å gå tilbake til å se på senere og om noen år ikke minst i bloggen min. Som et minne på en måte.

Her er 17 mai toget hjemme på Nedstrand i full sving på disse to bildene. For første gang er det ikke musikkorps i Nedstrand som er med og spiller. Nedstrand Musikkorps har ikke lenger nok folk til at det kan bli eller noe korps i Nedstrand. Dessverre er dette et mer og mer vanlig syn ute på landsbygda/distriktene. Selv spilte jeg i 10 år før jeg sluttet i korpset. Jeg sluttet jo da jeg skulle videre på min utdannelse i Stavanger. Så i år er det konfirmantene i flaggborgen som fører an i toget.

Og her svinger toget på Nedstrand inn på tunet til Nedstrandstunet. Her blir det vanligvis en liten tale og dersom korpset hadde eksistert så hadde korpset spilt noen sanger for de gamle som bor på Nedstrandstunet. Det er over 20 år siden at jeg var hjemme på Nedstrand og feiret 17 mai. Kanskje det er på tide at jeg gjør det igjen.? Og uke minst, feirer 17 mai med familie igjen. For en gangs skyld. Det hadde vært hyggelig å kommet hjem på hjemlige trakter og gjort det igjen….

Her er min mor og far sammen med min niese . Og Christian som er min søsters man til høyre på bildet. Fotografert ute i mine foreldres hage. Koselig.

Her er min gamle tante Ingebjørg dammen med min søster Elisabeth og hennes mann Christian på bildet, som skal ha litt dessert. Sammen med min niese Amanda i gult til høyre på bildet. Min søster og min tante på siste bildet. 

Og her er min far til venstre i bildet, sammen med min niese Amanda, Christian og Elisabeth før toget kommer og passerer dem. Bak dem ser vi Nedstrandstunet. 

Her er Christian og mine foreldre etter at de har vært og sett på folketoget på Nedstrand. De dro hjem etter at toget var gått ned til Nedstrsndstunet. Da ville de hjem å ha litt lunsj hjemme i fred og ro.

Det ser ut som om de har hatt en veldig fin 17 mai feiring i år hjemme på Nedstrand. Og jeg tror jeg får ta turen hjem neste år å være med mor og far på dette. Det er jo tross alt godt over 20 år siden jeg sist var hjemme og med på dette. Det hadde i alle fall vært veldig hyggelig.

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg