FLOTTE Mummi blomstervaser til hytta eller hjemme.!

Her om dagen så kom endelig bestillingen jeg hadde inne hos hyttefeber.no i posten. Og det var to veldig flotte Mummi blomstervaser som jeg hadde bestilt der. Man skulle vel tro at dette var noe av det siste som hyttefeber solgte på sine nettsider. Men det gjorde de altså. Jeg kom over en reklame på Facebook som handlet om produkter som hyttefeber solgte. Det var da andre mummi produkter i denne reklamen som vistes. Det fanget min interesse ettersom jeg ELSKER mer eller mindre alt som har med mummi å gjøre. Så jeg gikk inn på https://hyttefeber.no/ og søkte på mummi produkter. Da kom det en haug med flotte mummi produkter opp. Og blant annet disse flotte vasene som du kan se bilder av nederst i innlegget. Og jeg var ikke sen å be, og fikk bestilt vasene i en fart. Ikke bare en men to stykker. Og vasene var minst like fine som det de så ut som på nettsidene til hyttefeber. Så er du en mummi elsker så tror jeg du vil like disse mummi vasene også. Se bildene nederst i innlegget her. Son jeg nevnte så syns jeg hyttefeber hadde ganske mye fine mummi produkter. Så det er mye mulig at jeg kommer til å kjøpe enda mer mummi fra hyttefeber etter hvert. Men akkurat nå nyter jeg blomstervasene.

En av vasene med roser i. Valgte og sette vasen ut i sollys slik at jeg fikk tatt et noenlunde ordentlig bilde av den i skikkelig lys. Jeg kjøpte to stykk av denne vasen. Og de koster 750 kr per stykk. Så ikke akkurat de billigste vasene. Men de er utrolig flotte så jeg syns de er verd det. Og med dette sommer motivet rundt vasen så passer også denne vasen ypperlig på sommerhytta di ved sjøen eller landstedet ditt. Jeg har mine to i min leilighet som jeg bor i mitt i Oslo.

På disse tre siste bildene så ser dere motivet som er rundt hele vasen. Og jeg syns motivet på hele vasen er skikkelig fint. Og veldig koselig der hele gjengen koser seg i blomsterengen en vakker sommerdag. Kanskje er det nettopp det de holder på med nå.? Det er jo sommer så.! Håper du liker Mummi vasene like godt som jeg i alle fall liker dem.

Garman.❤️

 

 

jjjk

lll

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg