FLOTTE Mummi puter hos Fru Lyng i Oslo.!

Her om dagen var jeg ute og gikk gatelangs i Oslos gater nede i sentrum. Og jeg gikk over alt uten noen som helst mål og mening. Og ikke hadde jeg på noen måte tenkt til å shoppe eller noe som helst. Bare gå sakte rundt å utforske byens gater.
Men da jeg kom til Kongens Gate og var kommet et godt stykke I retning på vei opp mot Tinghuset, så visste jeg at det lå to interiørbutikker her. KID og Fru Lyng. Begge på samme side av gaten, og bare et par andre butikker i mellom seg. Da jeg kom til Fru Lyng og begynte å titte inn i butikkvinduene deres, så var det første jeg så at det sto en haug med flotte  Mummi puter utstilt i det ene store vinduet. Vinduet var fylt av forskjellige mummi puter. Og jeg som er såååååå glad i nærmest alt som har med mummi å gjøre, klarte jo selvsagt da ikke å la være å gå inn til Fru Lyng å grabbe til meg en haug av disse putene. Jeg kjøpte 7 stykk. Det vil si, jeg kjøpte bare trekkene, da jeg hadde fyll til å fylle putetrekkene med hjemme. Jeg kunne rett og slett ikke gå forbi disse putene. Så jeg forsvant inn i butikken i en fart og forhørte meg på pris og hvor i butikken de hadde disse putetrekkene. Ekspeditøren geleidet meg innover i butikken. Bokstavlig talt så langt inn i butikken som vi bare kunne komme, og der lå putetrekkene hulter til bulter og ventet på meg i en hylle.

Det skal være sagt at disse putetrekkene ikke var så billige. De kostet 350 kroner per stykk. Og ettersom jeg kjøpte 7 stykker av disse trekkene så blir det noen kroner å betale. Og enda mer dersom man ikke har innmat til å fylle putetrekkene med. Dersom du ikke bor i Oslo eller i nærheten av Oslo, men ønsker selv å ha mummi puter hjemme hos deg, så har Fru Lyng nettbutikk også. Linken til nettsiden deres finner du her.: https://www.frulyng.no/ Fru Lyng er ikke noen billig butikk å gå å handle i, men det du får er også av kvalitet. Noe jeg syns disse mummi trekkene også er. Og en annen ting, det er slett ikke over alt at man får tak i diverse koselige mummi ting. Men Fru Lyng har både det ene og det andre av Mummi ting. Sjekk ut nettsiden og søk opp «moomin» så kommer det litt av hvert opp……

Grunnen til at jeg er så utrolig glad i Mummi, er fordi da jeg selv var barn, så vokste jeg opp med å se Mummi på barne TV. Og jeg husker veldig godt hvor koselig dette var å se på, både for meg selv og mine 4 søsken. Men også for mine foreldre. Et skikkelig koselig TV program og barne TV syns jeg det var. Jeg tror vel ikke at Mummi er å finne på norske TV kanaler i dag……Arrester meg om jeg tar helt feil. Jeg har i alle fall ikke sett det… Men dette er grunnen til at jeg er så glad i, i alt som har med Mummi å gjøre.
Her er butikkvinduet til Fru Lyng hvor jeg plutselig kom over alle disse flotte Mummi putene. Av de som står her, så er det 4 av disse putetrekkene som jeg har.

Håper du liker mummi putene mine, like mye som jeg gjør det. Jeg bare elsker de for å si det litt forsiktig. Og det er veldig godt mulig at jeg kjøper flere også etter hvert.

Nyt dagen. Og til vi høres igjen.!

Garman.❤️

2 kommentarer
  1. Putene var fine, og nå vet jeg hva jeg skal kjøpe i julegave til en niese..Hun er like glad i Mummi som du. Tror også jeg skal unne meg en av putene til sofaen på terrassen.
   Ha en fin søndag!

  2. Så flott.:) de har flere puter å velge i også. Men ikke så mange flere varianter heller. 🙂
   Så bra at du fikk et gavetips og at du selv liker de også. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg