Flotte PRIDE mus – Madonna & Jupiter.!

I dag da jeg kom ombord på jobb og jeg kom ned på lugaren min som jeg skulle bo på. Altså lugar 214, så kom jeg da inn til den koselige overraskelsen i det jeg åpnet døren til lugaren min. Fordi, i sengen min ved hodeputen satt det to flotte Pride mus side ved side av hverandre og ventet på meg så fint i sengen. Begge to hadde i tillegg en bounty sjokolade inn under armene sine. Så da regner jeg med at det er det som er favorittsjokoladen deres……Det er iallefall ikke min favorittsjokoladen.

De har allerede fått navn. Hun heter Madonna. Madonna fordi jeg elsker artisten og superstjernen Madonna. Noe jeg har gjort gjennom hele mitt liv. Å og fordi Madonna har gjort utrolig mye og er og har vært, svært viktig for oss homofile. Og alt det hun har gjort for oss homofile gjennom sine vanvittige og snart 40 årige karriere. Og ikke minst hennnes stemme og støtte til alke oss homofile, lesbiske, transer osv. Hannmusen slet jeg å finne navn til. Men nå har han fått navn og heter Jupiter. Jupiter har jeg ingen forklaring på, annet enn at jeg syns det er et pent navn til en mus/et dyr. Kanskje ikke det mest spennende navnet, men likevel et pent navn. Eller har du et passende navneforslag til hva hannmusen kan hete.? Hunnmusen skal iallefall hete Madonna. Det er iallefall det eneste som er bombesikkert, hehe.:)

Det er en kollega av meg som heter Gunn som har laget til disse musene til meg. Jeg bare måtte ha dem. Hun hadde fra før laget to andre mus som står i vinduskarmen i oppholdsrommet på riggen. Men ikke i pridenønsteret/fargene. Og det var da jeg så disse musene at jeg fikk ideen om at jeg også ville ha to mus. Men Ikke like de som sto i vinduskarmen. Men jeg ville ha to stykk i pride mønsteret/regnbueflagg mønsteret på mine to mus. Det var iallefall det jeg ønsket. Så jeg sendte en melding til Gunn på Facebook, og hun fortalte da at det skulle hun gjøre, og at det heller ikke var noe problem for henne å lage de i pridemønsteret/regnbuemønsteret. Herlig tenkte jeg da. Så i dag da jeg kom på jobb, så satt de så fint i sengen og ventet på meg. Ble de ikke flotte da.? Hun skulle ha 300 kr. per stykk. Og det syns jeg ikke er mye. Garn er tross alt ganske så dyrt blitt i dag…… Så da syns jeg ikke 300 kr. var så dyrt….

Gunn har laget disse to musene mens hun har vært på jobb i Nordsjøen de siste 2 ukene. Hun reiser hjem når jeg kommer ut på jobb. Vi avløser hverandres skift. Når hun drar hjem så overtar jeg og kommer ut. Så da har hun vært flittig og flink med hendene på kveldene de to ukene hun har vært på jobb…..

Disse musene skal sitte/stå på ryggen/ryggraden på sofaen i stuen. Det tror jeg blir veldig fint. Men inntil da, så må de pent stå på pulten/benken min inne på lugaren. Og det for de neste 14 dagene jeg er ombord på jobb.

Akkurat som dette satt Madonna og Jupiter og ventet på meg i sengen da jeg kom ombord på jobb på riggen i morges. Og begge to ønsker meg velkommen med hver sin bounty sjokolade. :))

Et litt nærmere nærbilde av musene. Og en lue i pridefargene måtte jo Jupiter ha og. Kul fyr han.:)

Og her er en del av buksen/kroppen til musene. Og selvfølgelig i pride/regnbuefargene som også er fargene som symboliserer de homofile og lesbiske.

Jeg da med en liten ettermiddagskos med Madonna og Jupiter. Og de storkoser seg i armkroken min.:-))

Og her er musene på «omvisning» på riggen. Her sitter de i vinduskarmen slik at folk kan se dem. Dette var i forrige uke en gang at de satt her.

Og her har de tatt veien til bordtennisbord. Og hviler ryggene sine på racketene. Ja, det er to nysgjerrige mus dette her. Akkurat som eieren sin som er minst like nysgjerrig. Dette var også i forrige uke før jeg kom ut på jobb i dag….

Jeg syns fargene som ble valgt var veldig fie. Varme og sterke farger. Og jeg elsker sterke farger. Syns det lyser opp hverdagen med farger.

Og her har da Pridemusene mine endelig kokker hjem. Hvor de sitter så pent sammen på sofaryggen.

Og her sitter musene mine på sofaryggen, hånd i hånd. Og med Prideteppet liggende klart, som eventuelt kan holde dem varme, dersom det skulle bli litt kaldt for de.

Og her er musene på sofaryggen i stuen, med både puter og prideteppet på plass. Syns de passet kjempefint på sofaryggen og i stuen min der jeg.

Garman.❤️

6 kommentarer
   1. Oiii hvorfor kom jeg ikke på det da. Mr Pride i stedet for Jupiter er jo bare helt konge bra navn. Da blir det det. Madonna og Mr. Pride. Kjempestilig. Og takk for hjeloen. <3 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg