For meg en ny opplevelse med Gin Tonic .! – Blandevannet «fever tree».!

Innlegget er ikke sponset på noen måte.

I dag var jeg hos en kompis i formidddag på en kopp kaffe ved Storo i Oslo. Og av han lærte jeg litt om en ny gin som han mente at jeg burde prøve å lage meg. Og ettersom jeg er en av de som elsker gin og diverse varianter av denne drikken. Så var jeg jo selvsagt alt annet enn vanskelig å be. Alle gin tips mottas med kjempestor takk. Selv har jeg ikke så god greie på dette med gin. Men jeg syns det er utrooolig godt. Ja, jeg vil gå så langt å si at gin er favorittdrikken for meg når det kommer til alkohol. I et tidligere innlegg her på bloggen min, så har jeg skrevet om favorittstedet mitt i Oslo hvor det serveres kun diverse gin fra menyen, når det kommer til alkoholholdig drikke. Og det stedet heter  Chairs. Dette innlegget angående Chairs kan dere lese inn under kategorien «mattips» som jeg har her. Og dagens innlegg blir publisert i samme kategori.

Iallefall så kom han med et tips til meg om at jeg ikke måtte bruke disse Schweppes variantene på halv liters flakser som man får kjøpt i dagligvarebutikkene. Men jeg burde heller gå for «fever tree» variantene. Disse fås også kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Iallefall har de disse flaskene på Meny og Rema 1000. Og vet dere, han hadde virkelig helt rett. Det ble en helt annen gin tonic med tonic vann fra «fever tree». Stor forskjell. Tonic skal jo helst være litt bitter i smaken, så kan man heller friske den opp med diverse frukt, urter eller krydder om man skulle ønske det. Jeg har brukt grapefrukt i min. Da blir den ikke så bitter. Men får en litt søtere smak. Disse flaskene med Schweppes i flere varianter man får kjøpt i dagligvarebutikkene er adskillig søtere enn «fever tree» variantene. Ønsker du en litt søtere variant er det flere varianter fra «fever tree» som er myye bedre enn disse Schweppes flaskene. Selvsagt er det litt smakssak dette her om hva du liker og ikke liker. Jeg kommer garantert kun til å bruke variantene fra «fever tree» når jeg skal lage min egen gin tonic til privatbruk. Men selvfølgelig. Det er jo en smakssak hva man liker og foretrekker. Så er du en fan av disse Schweppes variantene så bruk de. Men prøv de fra «fever tree» også. Jeg tror ikke du/dere på noen måte vil angre på det. De er helt supre.

Her er blandvann varianten til bruk i gin som jeg valgte meg ut fra «fever tree». Dette er den helt nøytrale varianten. Selv foretrekker jeg de variantene som er nøytrale. Men igjen det er en smakssak.

Og hva slags type gin du liker er også en smakssak. Her har jeg en liten flaske med norsk gin. Harahorn som har vunnet et hav med priser. Det er også denne jeg har brukt i dag. Den fås på de fleste vinmonopol. Men ikke på så liten flaske som dette. Jeg syns denne er riktig så god.


Dette blandevannet fra «fever tree» kommer med flere smaker som dere kan se. Aromatisk, nøytral, ingefær og hylleblomst. Som sagt foretrekker jeg den originale/nøytrale varianten. En flaske koster 25 kroner. Relativt dyr flaske, men så drikker man da heller ikke gin hver eneste dag heller……

Håper du fikk et lite tips til god gin som du nå kan kose deg med i påsken. Denne anbefaler jeg iallefall.

Til vi høres igjen. Good Påske. 🐥🐣🐥🐣

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg