Genialt TIPS ved bruk av tannpirkere.!

Dette er ikke et sponset innlegg på noe vis.

Ja, vi har alle vært der. Og de fleste av oss har opplevd dette en rekke ganger. Og du verden så frustrert man kan bli…. Og det er at når vi har spist et måltid så har de fleste av oss kjeften full av matrester som har satt seg fast mellom tennene. Og noen ganger har man så mye av dette at det nesten er irriterende plagsomt. Og bare må få gjort noe med det så fort som mulig…. Du kjenner deg vel kanskje igjen regner jeg med.? Iallefall syns jeg dette er fryktelig plagsomt og må da finne noe som kan hjelpe meg med å fjerne disse restene mellom tennene mine. Og da går jeg for tannpirkere som jeg kan lirke løs diverse matrester som måtte sitte igjen mellom tennene. Og det gjør vel de fleste av oss vil jeg tro. Og muligens finnes det andre muligheter også som kan hjelpe til med det.

Men i allefall, jeg liker best å bruke tannpirkere av tre. Det finnes jo et hav med forskjellige tannpirkere. Og da laget både i tre og i plastikk. Og med ulike  fasonger på mange av de. Min favoritt er de som finnes i tre og som er helt rette/beine og helt enkle. Ja, de ser ut som en liten rett trepinne. Slik som Jordan sine tannpirkere ser ut. De er forøvrig min favoritt når det kommer til bruk av tannpirkere.

Ja, tannpirkerne fra Jordan er min favoritt. Det vil si, det har de ikke alltid vært. Og det fordi at jeg syns tannpirkerne knakk altfor lett ved bruk. Jeg hadde jo ikke før tatt en i munnen og knapt nok flyttet på den i munnen så knakk den. Og det har ofte skjedd gang på gang hver gang jeg har tatt en ny en også. Men så, så var det min beste venninne som sa det geniale som jeg overhode ikke visste eller hadde tenkt på. Og det var som følger.: Før jeg tar tannpirkeren ordentlig i bruk i munnen, så er det altså veldig viktig at man fukter tannpirkeren godt i munnen med sitt eget spytt. Dette gjør tannpirkeren i tre supersterk….. Og vet dere hva, det hadde min bestevenninne helt rett i. Forskjellen var altså så stor at jeg faktisk ble litt overrasket. Plutselig var opplevelsen en helt annen med Jordan sine tannpirkere enn den noen gang hadde vært. De var nå plutselig blitt en favoritt. Og er det også helt klart den dag i dag. Så tipset jeg vil frem til er noe så enkelt som at du bør fukte tannpirkeren godt før du tar den i bruk mellom tennene. Da gjør den jobben mellom tennene dine utmerket, i stedet for at en knukket bit av tannpirkeren henger igjen mellom tennene dine. Noe som fort skjer dersom du ikke fukter den godt. Om dette også gjelder for andre produsenter av tannpirkere, det skal ikke jeg svare på. Kanskje godt mulig det gjelder for andre produsenter av tannpirkere også……. I dag er disse tannpirkerne fra Jordan en favoritt hjemme hos meg.

Her er da vidundertannpirkeren fra Jordan som jeg elsker å sette tenna mine i. Den er supergod dersom man bruker den riktig. Eller det vil si gjør «forarbeidet» med tannpirkeren riktig, før man tar den i bruk. Så er den mildt sagt suveren.

Jordans fabelaktige tannpirkere (over), som virkelig er en stor favoritt blitt hos meg. Hvilken tannpirker produsent er din favoritt.? Eller hvilken tannpirker velger du.?

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg