God «jævla» Jul.!

For noen uker siden så «ramlet» det inn et bilde på snapchaten min fra et søskenbarn av meg som bor her inne på Nedstrand. Og det hun (Ingrid som hun heter) da sendte var noe som hun selv holdt på med å lage. Og som er en hobby som hun holder på med. Det var et broderi med påskriften «God jævla Jul». Noe som jeg syns var ganske så morsomt. Og jeg lo godt da jeg åpnet snapen. Noen vet jeg helt klart hater julen og avskyr den på det sterkeste, så for de er det nok en «God jævla Jul». Kanskje var det de som skulle hatt dette broderiet hos seg…… Selv skal det være sagt at jeg personlig liker julen ganske så godt. Da særlig førjulstiden er jeg veldig glad i. Så dette broderiet med påskriften «God jævla  Jul» blir for meg uskyldig morro/humor. Og jeg syns dette var såpass morsomt da denne bildesnapen kom tikkende inn på min Snapchat med denne påskriften, at jeg lurte på om Ingrid kunne lage/sy et slikt til meg også.

Så i dag kom tante Åse innom og leverte dette broderiet. Ikke bare hadde Ingrid sydd dette, men lagt det inn i en glassramme også. Så nå blir det bare for meg å plassere bilde et sted i leiligheten min til uken. Hvor jeg plasserer/eller henger det opp vet jeg ikke helt riktig enda…. I slutten av neste uke så tenker jeg at julepyntingen skjer for fullt. Det er også 1 søndag i advent neste helg. Og da under 4 uker igjen til julaften. Hjelp så fort som tiden går. Året 2019 er jo snart over. Og 2020 står for tur.

Jeg har ikke helt bestemt meg for om bilde skal henges opp eller om jeg skal plassere det på en av skjenkene som jeg har i gangen. Det får jeg ta stilling til neste helg når det meste av pynten skal frem.

Høres snart igjen.!

Garman.❤️

 

g

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg