Happy Halloween og Gresskarskjæring.!

I dag gjorde jeg og min søster og hennes bonusdatter noe som vi aldri før har gjort. Vi har ofte tenkt at det å gjøre dette har vært noe veldig styr. Og ikke minst noe vi ikke trodde vi ville få til. Altså at gresskarene ikke ville bli særlig fine. Men da vi var ferdige med å skjære ut gresskarene så syns vi faktisk de ble ganske så flotte til å være første gang som vi har gjort dette. Men så tenkte jeg også, tenk om resultatet av gresskarene hadde sett fryktelige ut.? Tenk om de ikke blir pene.? Masse unødvenige dumme spørsmål som for gjennom hodet mitt. Det spiller ingen rolle hvordan de ser ut. Det viktigste er da tross alt at man har det morro med gresskarskjæringen. Så blir resultatet det det blir. Uansett resultat så har hvert og ett gresskar sin flotte sjarm. Og det er tross alt det viktigste.

Det var som sagt veldig morro å skjære ut gresskarene. Og min søster og hennes bonusdatter gikk virkelig inn for å få dette til. Og var veldig konsentrerte da de skar ut gresskarene. Jeg syns også dette var veldig morro. Min søster sa til og med at hun skulle gjøre dette til en fast tradisjon med å skjære ut gresskar til Halloween helgen. Så tenker jeg, ja hvorfor ikke.
Selv kommer jeg ikke til å gjøre det, da jeg personlig syns dette med Halloween rett og slett er noe forbasket tøv fra ende til annen. Men så ser jeg jo atomhemmeligheter syns at dette med Halloween er en hyggelig å morro ting å gjøre. Både store og små syns det. Selv låser jeg og skalker alle luker når barn og voksne i dag skal tusle rundt fra dør til dør i sine Halloween klær og oransje bøtter for «å tigge» etter godteri. For og so det slik, jeg har aldri lukket opp dørene mine til de som ringer på. Og hos meg ringes det virkelig på. Så får vi se om det blir like gale i år som i fjor….

Her er jeg i full sving med å hjelpe min søster med hennes gresskar. Jeg tar ut innmaten så gjorde hun resten angående å utskjæringene av gresskaret.

Min søster og hennes bonusdatter i full sving med å skjære ut gresskarene. De ble etter hvert riktig så konsentrerte om oppgaven.


De ble vel ikke så aller verst. Eller hva.?

Til vi høres igjen. Nyt Halloween helgen. Og god Halloween.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg