“HEIMATT” Løkka – Den beste cafèen i Oslo…..!

I dag etter trening fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur innom kafeen »Heimatt» som ligger i Jens Bjelkes gate 9. Jeg har flere ganger kjørt forbi dette stedet, med både 17 trikken og med 31 bussen. Og har leeeenge hatt lyst til å ta turen innom dette stedet. Rett og slett fordi det ser så himla koselig ut. Og i dag, i dag fikk jeg det til. Og smatt innom for å oppleve dette stedet. Og en liten matbit. Og det angrer jeg ikke på i det hele tatt.

HEIMATT er et relativt nytt sted, ganske nær sentrum av Oslo. De åpnet i november i fjor. Og har siden da blitt et mer og mer populært sted, kunne betjeningen fortelle. Og det kan jeg skjønne at det har. Fordi det er et fantastisk deilig sted.

Interiøret er behagelig. Lokalet er behagelig varmt samtidig som det er moderne. Men de har også tatt frem og vare på de gamle murveggene og stålbjelkene i taket og fremhevet og fått frem det i lokalet. Dette er ting jeg blir utrolig glad for å se når gamle ting trekkes frem i et lokale, som allerede har vært der før, før et nytt og moderne lokale kommer til. I stedet for å rive/fjerne helt det gamle, så blir det heller tatt vare på. Selvfølgelig må jo det gamle fjernes dersom det ikke er noen muligheter for å redde det på noe vis….

Lokalet har utrolig mange kule detaljer (se bildene i bunnen av innlegget), noe som jeg syns gjør lokalet enda mer spennende og litt morsomt. Det skaper litt liv til lokalet syns jeg. Jeg fikk en litt sånn woow faktor da jeg kom inn i lokalet for første gang i dag. Og det liker jeg. Førsteinntrykket når man kommer inn på et nytt sted/kafè/restaurant, har mye å si for om jeg faktisk velger å sette meg ned på det stedet.

Foruten liker jeg utrolig godt fargene som er blitt brukt. Varme farger som passer til hverandre både på vegger, møbler og annet interiør. En skikkelig god avslappende atmosfære på HEIMATT. Jeg blir iallefall avslappet og klarer å finne roen her. Og det er akkurat slik jeg vil ha det, i stedet for et støyende sted med for mye bråk.

En annen viktig ting jeg vil få frem her. Er dette med musikken. Dette har de forstått her på HEIMATT. Her spilles rolig avslappende musikk. Og det viktigste av alt, de spiller ikke musikken for høyt. Svært mange kafeer, restauranter eller lignende, spiller musikken de spiller altfor høyt på anleggene sine. Så høyt at man må skrike til den man prater med for å få sagt det man vil si, eller høre hva motparten har å si. Og mange ganger går ikke det en gang. Her på HEIMATT spilles det helt rolig musikk som hverken er plagsom eller for høy. Musikken er rett og slett behagelig deilig. Både å høre på, og å snakke til. Fantastisk.

Som sagt er det første gang jeg er her på HEIMATT. Og dermed første gang jeg spiser noe fra menyen deres. Men det jeg kan si er at maten jeg fikk servert var mildt sagt fantastisk. (Se bildet nederst i innlegget). Og ikke bare det, men svært mye av maten de bar ut til sine andre gjester så ikke noe mindre godt ut. Alt så virkelig godt ut. Og da jeg sto og tittet på menyen, ja da hadde jeg så store problemer med å velge hva jeg skulle gå for. At jeg ble stående der lenge å titte på menyen som de hadde. Og som hadde et bredt utvalg av mat å velge i mellom. Og betjeningen her var også upåklagelig.

Til slutt må jeg si, at det er ikke siste gangen at jeg besøker HEIMATT. Jeg tror faktisk jeg vil si at dette er en av mine favorittsteder i Oslo. Så det er definitivt ikke lenge til jeg kommer til å ta turen hit igjen. Det kan jeg sterkt anbefale. Dersom du liker det litt rolige og behagelige, vel og merke. Så er dette stedet for nettopp deg.

Vil du vite enda mer om «HEIMATT». Gå da inn på facebooken din og søk opp «HEIMATT Løkka», der vil du finne masse mer om dette flotte stedet. Når jeg googler HEIMATT så er det og gå inn og trykke på nettstedet deres der, så blir du henvist til Facebooken som HEIMATT der har.

Veldig stilig med disse kaffekoppene som henger ned i fra taket bak hvor betjeningen har kassen og jobber. Kreativt og morsomt syns jeg.

På disse to bildene, har de festet to gedigne paller inntil hverandre, og både oppå og ned fra pallene har de plassert kunstige plastikk blomster. Og i tillegg noen lamper. Veldig kult og kreativt laget og fått til.

Og her er pallen med disse lampene og blomstene sett fra en litt annen vinkel i lokalet. Veldig morsomt.

Her er det da betjeningen står og tar i mot betaling og bestillinger fra oss kundene. Moderne farger og interiør her.

Se hvor flott det er her på «HEIMATT», med både det gamle og moderne som blandes og glir inn i hverandre interiørmessig. Jeg elsker det. Legg her merke til det superflotte originale gulvet de har klart å få frem i lokalet. Men også de to mørke gamle stålbjelkene på tvers i taket og de gamle murveggene de har fått frem også. Kjempelekkert,  og så viktig å ta vare på også. Gammel nostalgi og historie er alltid viktig å ta vare på. Fantastisk.

Og her er den fantastiske lunsjen som jeg spiste. Speltbrød med temperert snøfrisk ost, salat, avocado, pinjekjerner. Saaaabla godt.

Det veldig flotte tregulvet pp HEIMATT. Og så her flere steder på gulvet er det mur. Love it.:)

Garman. ❤️

4 kommentarer
   1. Hei.:)) Det er bare hyggelig det.:)
    Nei dette er ene og alene kun min anmeldelse og mening av dette stedet. Jeg har ingen sponsorer som sponser meg og min blogg på noen som helst måte. Dette er NIN mening om herlige Heimatt.:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg