Hjulpet min mor med litt av hvert på hytten.!

I går har hjalp jeg min mor med litt av hvert i hytten som de har på Vågslid. Min mor er helt gåen i armene og skuldrene så jeg tenkte at jeg ville hjelpe henne litt med blant annet litt støvtørking i høyden. Det er noe ikke min mor klarer å gjøre lenger. Så da fant jeg ut at det var noe jeg kunne gjøre. Ganske mye ting og tang og tørke over. Jeg har sett i flere dager at det her var absolutt nødvendig med litt støvtørking. Så jeg satte i gang. Dessuten så er det overskyet vær og ganske kraftig vind i fjellet, noe som gjør det isende kaldt å gå på ski. Så en langrennstur på ski, det står vi over i dag. Så da passet det fint å være inne å hjelpe min mor med å støvtørke og ordne litt inne med ting hun ikke klarer å gjøre selv lenger. Hun har slitt med vonde armer og skuldre i årevis. Litt synd for hun er ellers en sprek dame som fyller 70 år litt senere i år.

Jeg står i høyden og oppå kjøkkenbenken og der det er mulig å plassere føttene mine, for å vaske litt oppå skapene til mor. Det kommer alltid litt støv og fett når man er på et kjøkken. Og det var det jeg hjalp min mor med å få bort blant annet.
Alle gjenstandene som min mor har stående oppå kjøkkenskapene sine. Myyye gamle fine ting etter hennes mor og bestemor. Og noen gamle vakre ting etter min bestemor også. Vi vasket og tørket alle gjenstandene også før jeg satte de opp igjen for henne der de skulle stå.

På disse to siste bildene har jeg plassert de gamle kjøkkentingene slik som min mor ønsker at de skal stå. Ikke bare bare for en 70 åring å klatre opp i høyden her for å plassere ting. Så da var det godt hun hadde meg til dette. Noen av gjenstandene er litt tunge også. Så bra jeg var her på hytten og tok initiativ til å hjelpe henne med dette. En liten god jobb unnagjort.

Veldig koselig å hjelpe min mor med det hun trenger hjelp til.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg