Hva er det som er så «morsomt» med å drikke seg full.?

Da jeg kom inn i messen i morges sånn ved halv 6 tiden, så var jeg så trett at jeg nærmest sjanglet meg frem til frokosten som stod klar. Nattkokken Tor Inge eller Totto som er kallenavnet hans her ute, lurte på om jeg var full. Da jeg svarte ham at det kjentes litt sånn ut så tidlig på morrakvisten så trett som jeg var, så svaret på det var ja. Videre svarte jeg ham at det kunne nok fort hende at jeg hadde blitt full dersom jeg hadde tatt en øl eller et glass vin…….En øl kunne nok til og med ha vært nok til at jeg hadde blitt litt susen i huet mitt. Det vil si ikke noe mer susen enn hva jeg vanligvis er til daglig da, hehe. Tor Inge svarer at han syns det er godt å være full når han drikker. Så tenker jeg. Hvordan i all verden kan det å være full være godt da.? Og når ble det godt.? Selv i en alder av 41 år, så kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger som jeg har vært full. Jeg har vært full 3 ganger i hele mitt liv. Og for å si det sånn, det kommer virkelig aldri til å skje igjen. Hvorfor i all verden skal jeg drikke meg full.? Og hva er poenget og vitsen med det.? Og hva slags glede er det i det å drikke seg full.? Noen sier at det er gøy å være full. Gøy.?? Men hvordan kan det være gøy.? Er du full så vet du jo knapt nok hvor du er og hva du holder på med…..!! Og neste dag våkner du opp med den hodepinen, og vet knapt nok selv hvem du er og hvor du er. Og hva du har gjort. Og kanskje til og med ikke husker noen ting fra dagen før. Er det det som er så gøy.?? Etter mitt vett, skjønn og fornuft må det da være mye gøyere å drikke å kose seg med måte og dermed også huske hva man har gjort og vært med på kvelden og natten i gjennom.? Eller hva.? Og i tillegg våkne opp med et fornuftig hode som husker noe fra dagen før. Eller er det bare jeg som ikke forstår meg på dette.?

Selv drikker jeg svært lite alkohol. Det kan gå uker og månedsvis mellom hver gang jeg drikker noe som helst av alkohol. Per dags dato er det nesten 3 måneder siden sist. Det er så lenge mellom hver gang, at når jeg først tar meg noe å drikke så smaker det bare vondt. Jeg syns i alle fall ikke at det smaker særlig godt. I alle fall de første slurkene av drikken. Mange ganger har jeg til og med lekt litt med tanken på å slutte helt med å drikke alkohol. Og det er fordi jeg har absolutt ingen glede av å drikke dette. Det gir meg overhode ingenting å drikke alkohol. Så hvorfor skal jeg da gidde å drikke det tenker jeg. Det er jo nesten som om jeg har fått avsmak fra hele alkoholen.

Det viser seg forøvrig at det er flere og flere av dagens unge som velger å la være med å begynne å drikke alkohol. Og generelt drikker nordmenn litt mindre enn før også. Selv var jeg nesten 23 år før jeg i det hele tatt hadde smakt alkohol. Og hadde det ikke vært for det voldsomme presset som var mot meg, så hadde ikke jeg drukket alkohol i dag i det hele tatt. Det er jeg temmelig sikker på. Men når du vokser opp i ei lita bygd med circa 1300 innbyggere, og hver og en som er på den bygdefesten drikker. Og alle kjenner alle i hele bygda, ja da blir presset fort stort mot en. Til slutt så ga jeg etter og begynte å drikke selv.

Det som faktisk kan være morsomt med denne alkoholen, det er å se fulle folk. Morsomt for meg som ikke drikker i alle fall å se på de som er fulle…I alle fall de fulle som er «morsomme». Det kan være utrolig morsomt å se på. Men så har du de fulle som er så fulle at de hverken vet hvor de er, hvor de står eller noe som helst. Og så har man de fulle som bare lager problemer når de er fulle. De syns jeg ikke noe om. De blir bare slitsomme……

Så hvordan kan det være gøy å bli/være full når man drikker.? Det lurer jeg veldig på. Uansett sett svar på dette, så tror jeg nok ikke jeg lar meg overbevise at det å drikke seg full er en gøy ting å gjøre… Egentlig tror jeg de fleste syns heller tvert i mot…..

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg