Hvor i bibelen står det at homofili er synd.?

Jeg har ofte lurt på en ting… Hvor i bibelen står det at homofili er en synd? Lurer virkelig på hva vi gjør som er så galt? Driver vi med terror.? Plager og trakasserer vi noen.? Er vi ondskapsfulle og slemme.? Hva i alle dager er det som plager mennesker så mye med at vi har kjærlighet for samme kjønn.? Hva gjør oss mindre verdt.? Hva er problemet med kjærligheten vi gir hverandre.? Går vi inn å sier at dere synder for å tro på Gud.? Sier vi at dere må ha skam over deres tro, deres kjærlighet for motsatt kjønn og deres mening om hva kjærlighet er.? Sier vi at dere trenger terapi for å være annerledes enn oss.? Nei, det gjør vi ikke. Kan man ikke la andre leve som de vil.? Er det så vanskelig å respektere.? Kan vi ikke elske hvem vi vil.? Vi, og jeg som er homofile er ikke syke. Vi er fantastiske og vi er fulle av kjærlighet. Dersom eller om noen har problemer med å kontrollere sine følelser, usikker på sin legning, ikke ønsker å ha tanker om samme kjønn og som kanskje føler skam. De  syns jeg selvsagt burde få hjelp til å GODTA seg selv. “Ikke utdannede” terapeuter, har ingenting med menneskehjernen å gjøre.

De kristne kan holde seg til sin tro, de kan få mene akkurat hva de vil, og de har rett til å være den de er. Men de har overhode  ingen rett til å “psykisk behandle” en person, spesielt ikke når det de sier ikke henger på greip med virkeligheten. Vi alle trenger å høre at vi er mennesker vi også. At vi er elsket uansett hvem vi elsker og hvem vi er som personer. At vi er godtatt og at man aldri skal skamme seg for hvem man elsker. Eller for hvem man er. Jeg skammer meg ikke over det. Har aldri gjort det og kommer heller ALDRI til å skamme meg over det. Hvorfor skulle jeg vel det.? Skammer du deg over den/de du elsker.? Eller for hvem du er.? Man omvender ingen som har en medfødt legning. Ja for legningen som jeg har, og som utrolig maaange andre sammen med meg har. Den kalles HOMOFILI. Ja, HOMOFILI, prøv å gni det inn. Like dumt som å si at vi homofile skal drive med “Hetroterapi”… Konvertere en heterofil person til å bli homofil. En legning er en legning. Ferdig snakka. Alle mennesker har rett til å elske den de vil. Jeg gjør iallefall det og driter virkelig en lang milemarsj i hva andre måtte mene, tenke og tro om det. Noe også de burde tenke. Jeg er homofil,  og bare gjett om jeg er stolt av det og meg selv. Jeg driter i andres legning og hvem de elsker. Det viktigste er at man elsker noen.? At man har noen å elske, uavhengig av om det er en av samme kjønn eller ei. Vis meg samme respekt som jeg viser deg og vær et medmenneske.  Jeg sier heller ikke at DIN heterofile legning er feil!”. Ikke i det hele tatt. Jeg er stolt og rørt av å se hvor mange heterofile som støtter oss homofile. Tusen takk.!

Og hva er normalt.? Er det normale å være heterofil.? Eller er det normale å være homofil.? Ja, hva er egentlig det å være normal.? Er du normal.? Er jeg normal.? Eller er både du og jeg unormale.? Er du unormal fordi du er en person som er heterofil.? Eller er jeg som er homofil unormal.? Så hva vil det si å være nornal.? Hva er egentlig det å være normal.?

Garman.❤️

3 kommentarer
  1. Du vet..det mange kristne glatt glemmer, er at det også sies at alt Gud har skapt, er perfekt, og at alt har en mening. I tillegg skal man overlate til Gud å dømme. Mennesker har svært vanskelig for å overholde en del vesentlige ting fra denne bibelen de dyrker.
   Kristen, jeg? Niks!
   Jeg har Jehovas vitner i nabolaget. De er jo de eneste rettroende, og alle andre religiøse er syndere/vantro i deres øyne, så de skal ikke omgås andre enn vitner. Mye rart blant religiøse, synes jeg.

  2. So very much to be said here. If “normal” is judgment, criticism, loathing, intolerance, fear, and hate, then I will take your “not normal” every time. Your heart is genuine, and you are true to self and others. This “not normal” tips the scales in my book any day. The Bible, by the way, does address homosexuality. Quite clearly. As it does many other forms of sexual sin. And judging others. And thinking wickedly of others, which Jesus teaches is tantamount to murder. The Bible also instructs us to LOVE one another as we love ourselves–not hate. God alone is God. Man should set about loving as He instructs–it yields a far greater good.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg