Hvordan blir man kåt igjen.? – Jeg blir aldri kåt lenger.! -Og hvordan får man lyst på sex igjen.?

Den siste måneden har jeg vært forferdelig nedfor om jeg kan bruke det ordet. Jeg vet ikke en gang om det kanskje er det riktige ordet å bruke. Men iallefall så er alt bokstavlig talt bare et ork for meg om dagen. Den siste måneden har jeg følt meg trist/nedfor, uopplagt. Ja, energinivået har bokstavlig talt vært fullstendig rævva. Følt og føler meg fortsatt trist og dersom noen skulle få meg til å le så kjenner jeg etterpå at det ikke er riktig å skulle måtte le og være glad. Hodet mitt vil det bare ikke. Jeg kjenner flere ganger i løpet av en dag at jeg bare har lyst til å gråte. Noe jeg også gjør inni mellom.

Jeg har ikke orket å være noe sosial på noen måte med hverken venner eller kjente den siste tiden. Jeg vil bare være for meg selv og vil helst ikke se folk. Og slik er det og, per dags dato. På torsdag reiste jeg på jobb offshore. Og jeg lurer på om det ikke var så lurt av meg å gjøre det. For jeg sliter noe helt enormt med å være her på jobb nå. Både på den sosiale biten og jobbmessig. Men jeg bestemte meg for å prøve å reise på jobb, for kanskje det ville hjelpe å komme seg ut blant kollegaer på jobb. Jeg er jo også en som ikke skulker unna jobben sånn uten videre. Det skal det veeeeldig mye til for meg å gjøre. Så jeg bestemte meg for å prøve. Jeg skal prøve i noen dager til, og er jeg ikke blitt bedre på noen måte i løpet av noen dager, så må jeg spørre om å få reise hjem. Jeg sliter veldig med å være sosial og å snakke med folk her ute på generell basis. Noe som er veldig uvanlig for meg å være. Jeg er normalt sett en mye blidere, gladere og omgjengelig person enn det jeg er for tiden nå. Jeg merker også at det å jobbe mens jeg er her på jobb ikke er optimalt. Jeg er ikke i nærheten av å ha det energinivået og lysten til å jobbe, som jeg pleier å ha når jeg er på jobb. Hva er det som skjer med meg.? Hva er det som er galt med meg.? Dersom det er noe galt da.? Hodet mitt føles helt «fucked up» på alle vis.

Den siste tiden har jeg også merket at diverse ting på/med kroppen min ikke er som det skal. Dette er ganske så personlig men jeg velger å fortelle om det likevel. Jeg har ingen sexlyst lenger. Har ikke hatt lyst på sex på aldri så lenge. Det frister ikke i det hele tatt. Jeg blir ikke kåt. Det vil si, jeg blir aldri kåt lenger. Og slik har det vært i mange måneder nå. Og i det siste har jeg også merket at ereksjonen ikke er i nærheten av det den en gang var. Hva skyldes dette tro.? Har jeg for dårlig potens.? Har jeg for lite testosteron i kroppen.? Jeg vet at har vi menn for lavt testosteronnivå så kan også ereksjonen forsvinne. Men det er ikke sikkert det er det heller. Det er massevis av grunner som kan føre til at vi menn kan få ereksjonsproblemer i korte eller i lengre perioder. Og i verste fall for alltid. Penis er ikke bare noe man kan «kommandere» til å stå, og så står den. Man må ha lyst til/på sex, og man må være kåt for å få en ereksjon. Selv da er det ikke en gang sikkert at den vil. Finnes det noe som kan gjøre meg kåt igjen.? Hvordan blir man kåt igjen og hvordan får man lyst på sex igjen.?Jeg er fortsatt en relativt ung mann som ble 42 år i desember i fjor. Og kunne godt tenkt meg et sexliv i noen år til, før «det legges på hylla» for godt. 42 år er iallefall for ungt syns jeg. Noen andre menn som leser dette som kjenner seg igjen i noe av dette.? Isåfall, hva slags tiltak gjorde dere.? Porno på nettsider og blader er aldri noe jeg har brukt for å tilfredstille meg selv.

Jeg var også inne på dette med at ereksjonen ikke er i nærheten av hva den for noen måneder siden var. Jeg kan få ereksjon, men ved anstrengelser under eventuelt et samleie så blir penis halvslapp eller slapp. Jeg var inne og sjekket på nettet hva dette kunne være og da kom det opp at det kunne/kan være erektil dysfunksjon. Erektil dysfunksjon får/har man dersom man har problemer med å opprettholde en full ereksjon over tid. Og gjerne under et samleie eller fysisk anstrengelser. Dette rammet visstnok vanligvis menn i 40 årene og oppover. Kjenner meg så godt igjen i beskrivelsen av erektil dysfunksjon på nettet at jeg ikke ser bort i fra at det kanskje kan være det også. Eller det kan være mulig at det er helt andre årsaker til dette også.

På treningene som jeg vanligvis gjør minimum 4-5 ganger per uke på ett av SATS sine sentre i Oslo, så kjenner jeg at treningene ikke er i nærheten av det de en gang var. Jeg hadde mye mer lyst til å trene før og fikk gjort gode kondisjons og styrkeøkter. Nå derimot er det mer bare et ork enn morro. Øktene er adskillig kortere og jeg er ikke i nærheten av å yte på øktene slik som jeg gjorde før. Det er altså ingenting som fungerer med meg lenger. Det er iallefall slik det kjennes ut.

Sånn utover det så har jeg alltid vært fysisk aktiv med treninger på SATS flere ganger i uken. Et ganske sunt kosthold med svært lite alkohol og lite sukker har jeg også. Så for dårlig kosthold og trening tror jeg ikke jeg trenger å endre noe på.

Eller, kan alt det jeg nå har skrevet om her ovenfor skyldes psykiske problemer.? Eller hva i all verden kan dette være.? Hva tror du.? Og om det ikke skulle være noe, ja da skjønner jeg ingenting.

Og til slutt. I morges kom servicearbeideren Niklas bort til meg og ga meg den laaange og gode klemmen. Jeg holdt på med å rengjøre lugarene da han kom og ga meg en god klem. Han sendte meg en melding på faceboook i går og lurte på om jeg trengte en god klem. Noe jeg bekreftet at jeg trengte. Og han håpet at den gode klemmen jeg fikk av ham, kanskje ville hjelpe. Den gode klemmen kjente jeg at var sårt tiltrengt. Noe jeg takket ham for veldig etterpå. Han sa han såg at jeg ikke hadde det helt godt på jobb om dagen. Og derfor ville han gi meg en god klem. Jeg har pratet med ham flere ganger i dag. Og vi har avtalt at vi skal gå ut å ta en øl eller noe når jeg er hjemme i Oslo igjen. Han bor på Majorstuen i Oslo, og jeg ikke så langt unna. Så det blir koselig å møte ham i Oslo.

Jeg må ta meg en tur til fastlegen min når jeg kommer hjem fra jobb offshore, for å høre hva han mener om det jeg nettopp har fortalt dere om her. Mulig han kan ha et fornuftig svar til meg.

Garman. ❤️

2 kommentarer
  1. Uff og uff! Dette var leit å lese. Jeg vêr hvordan du har det, og jeg bet om mange andre som sliter på lingnende måter.
   Snyter det er meget tøft av deg å skrive så åpent og ærlig.
   Det høres ikke hyggelig ut.
   Kam set ha noe med medikamenter og gjøre, eller har du blitt sveket av noen?
   Mange sier at mangel på vitamin D også kan ha en effekt også. Det forhåpentligvis bra, men du må finne tilbake til
   Den du føler er som mennesker først.
   Det er viktig å ta litt tak i det, men ikke bli oppsatt med det heller. Du har alt som skal til for å reversere dette. Og årsaken kan være mer uskyldig enn du tror, men kan også bli et stort problem om ikke du får løst floken nå.
   Viktigst nå er at du gjør ting på dine premisser, men lar deg pushe litt, spes om der er gode opplevelser i vente, som kanskje ikke virker så spennende å være med på.
   Er igjennom en lignende fase selv og det er alt annet enn gøy og bør tess seriøst også.
   Lyser er sterkere enn mørket i oss, og det har din mye av. Du kommer deg nok snart igjen. Spes når våren sniker seg innpå, om du vil snakkke bare ting meg. Jeg klarer og lytte også, tross ar jeg er født med en turbo munn.
   Finn de små tingene som gir glede og jobb videre derifra. Selv sitter jeg som offer for at min evne til å si nei er veldig dårlig, som igjen føler til masse skuffelser. Nå er det sin tur til å få litt pleie og omsorg, vær aldring redd for å spørre de rette menneskene om å slå litt ring rundt deg. Om det er noen som fortjener det av de jeg vet om, så er det absolutt deg.
   Har mistet telefonen min, ellers ville jeg ringt for å ra en dag, det det kunnne gå an og fylle den med positive tingn om ikke annet.
   Ta godt vare på deg selv = )
   Det er mange som er glad i deg. Husk det !!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg