IGJEN – Oppussingen av badet fortsatt ikke ferdig – Kjenner at jeg er en smule lei nå…!

Etter 3 måneder med oppussing av badet mitt, så er fortsatt ikke oppussingen ferdig. Jeg hadde gått å gledet meg stort til denne dagen, for de to arbeiderne fra Munthe Interiør hadde lovet meg at badet i dag skulle bli helt ferdig, og ferdig ferdigstilt. I tillegg hadde de satt av hele dagen til mitt bad for å få det ferdig. Men slik gikk det dessverre ikke. Ferdige ble de ikke. Og det var ikke deres skyld. Det viste seg at mens de holdt på å skulle henge opp skyvedøren som skal være foran vaskemaskinen min, så stod jeg ute i gangen og tittet inn på de mens de holdt på. Og mens jeg stod der og tittet på de, så såg jeg at det var noe der som ikke helt stemte…. Jeg gikk så helt inn på badet og tittet nærmere. Og da stemte det som jeg hadde sett. Skyvedøren var rett og slett litt for brei. Så brei at jeg ikke hadde fått opp de to skuffene under servanten ved siden av hvor jeg har toalettartikler og den slags. Da hørte jeg bare «fuck». Det var det Bartek som sa, og han ble lettere frustrert da jeg påpekte det hele. Og sa deretter at dette hadde ikke han lagt merke til. Så det var det godt at jeg så. Ellers hadde de bare montert alt ferdig.

Det ble jo til da at de bare måtte stoppe arbeidet. De måtte få skjært til skyvedøren litt kortere på hver av sidene. Circa 2,5 cm på hver side. De skulle gi meg lyd så fort dette var gjort. Og gi beskjed så kom de tilbake. Litt forargelig nå som de nesten var ferdige med hele badet. Det er den skyvedøren som gjenstår og et lampe over speilet som er i bestilling som ikke er kommet enda. En bestilling som ble gjort for en evighet siden. Munthe interiør har purret og purret på de. Men vi må vente litt til. Tror vi er inne i den 6 uken nå hvor vi venter på denne lampen over speilet….. Hvorfor tar det så laaaang tid da.?

Men de fikk gjort andre småting. De fikk byttet ut toalettlokket til et i sort og ikke hvitt. Rammen/listen rundt speilet fikk de lagt. Fuget rundt toalettet. Og de fikk laget til skittentøyskurven. Og de fikk skrudd opp/festet til de to stikkontaktene på kjøkkenveggen. Så det positive her er iallefall at nå er alt på kjøkkenet helt ferdig om ikke annet.

Nå gjenstår det å se da, når tid de kommer og får gjort resten. Og ikke minst avsluttet hele oppussingen. Nå er det nesten sånn at jeg ikke tror det før jeg ser det…Men det blir bra til slutt. Det er det eneste jeg vet…..

Barteks pappa i full sving med å kutte listene som skal være rundt speilet.

Far og sønn, er her i full sving med å male listene sorte. To strøk hadde de på her. Det er forøvrig Bartek som maler, mens pappaen tar seg en aldri så liten røykepause…..

Her funderes det på hvordan de skal feste døren til skittentøyskurven. Og til slutt fant de en god løsning på det, som jeg ble fornøyd med. Flinke polske gutter dette her. Og veeeeedig nøye er de. Bilde av sluttresultatet kommer når hele badet er helt ferdig.

Og her er Barteks pappa i full sving med å ha to lag med hardvoks på bambus skyvedøren. På dette bildet påføres første lag med hardvoks på, på baksiden/innsiden av skyvedøren ute på balkongen min. Sluttresultat kommer også her etter hvert.

Garman.❤️

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg