Jævla vasketralle dritt…..!

I dag da jeg var i full sving med å rengjøre oppe på kontorene. Så skjedde jo det som absolutt ikke skulle skje. Og så på en så travel dag som dette, der jeg og Sissel hadde godt over 20 sengeskift og utvask av lugarer. Så var det enda en grunn til at det som skjedde ikke burde skje.

Jeg var heldigvis ferdig med all vasking av lugarer og utvask av lugarer av de godt over 20 lugarene som skulle rengjøres fra topp til tå da dette uhellet skjedde.
Og det som skjedde var at da jeg var ferdig med å rengjøre skifterommet, korridorer, fellestoaletter, helilounge og noen toaletter. Det er da det hele skjer. Jeg skal vippe forhjulene på vasketrallen min over en dørkarm/dørkant, og i det jeg gjør dette, så svikter/gir vasketrallen min etter. Det som skjer er at den delen av vasketrallen som jeg holder hendene i, rett og slett knekken/løsner rett i fra vasketrallen. Trallen har bare blitt loddet sammen og ikke sveiset. Hadde den vært sveiset så hadde nok ikke dette uhellet skjedd……Så alt jeg hadde stående i de 3 kurvene på vognen havner i gulvet med et knas. Ikke bare flyter det rundt på gulvet med en haug av diverse rengjøringsutstyr over hele gulvet. Men Body shampoo som vi fyller på med i dusjene på lugarene flyter nå over «hele» korridoren. Og dette skjer jo selvfølgelig på den travleste dagen vi har i hele denne uken. Og det måtte jo også skje i korridoren hvor alle sjefene her ombord har sine kontorer. Gudskjelov var det ingen som så hva som skjedde, og såpesølet og rotet som det ble etter denne kollapsen som trallen fikk.
Jeg fikk ryddet opp i en fart og fikk kastet den ødelagte trallen inn i heisen, samt alt rengjøringsutstyret som lå og fløt over alt. Jeg fikk kjørt alt sammen ned i vaskeriet og fikk hentet ut en annen vasketralle også, som jeg midlertidig tok i bruk. Den var alt annet enn optimal, men den fikk duge til jeg hadde fått unnagjort de siste obligatoriske vaskeområdene som jeg hadde i dag.

Jeg syns vel egentlig at denne rengjøringstrallen faktisk røyk litt vel tidlig. Den burde holdt lenger. Riggen er bare snaut 4 år gammel, og det samme er trallen. Så skulke vel tro at den burde holdt lenger….. Men iallefall trallen ble kastet og sortert i metallsøppelet ute ved containerne da vi var ute med søppelet. Og ikke minst, stuerten fikk bestilt inn  3 splitter nye rengjøringstraller til oss. Så får vi byttet ut de andre vi har også. Da de begynner å bli litt vel slitte de også…

Bildene under viser den ødelagte rengjøringstrallen som jeg omsider klarte å få ned i vaskeriet. Og til slutt ut i søppelet.

Garman.!❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg