Jeg elsker bildene til Lisa Aisato.!

Her i romjulen så fikk jeg en hyggelig snap av min gode venn Daniel som bor i Kristiansund. Han sendte bilde av et bilde han hadde fått i julegave av en god venninne av seg i Kristiansund. Med en gang jeg åpnet den snapen så spurte jeg han umiddelbart hvor det var han hadde kjøpt dette bildet.  Men han hadde ikke kjøpt det selv, men som nevnt fått det i julegave av en venninne av seg. Jeg syns dette bilde var så flott at jeg spurte sporenstraks hvor man kunne få fatt i et slikt bilde. For det ville jeg også ha. Og jeg ville ha akkurat samme bilde som ham. Han fortalte meg at bilde kunne jeg bestille på Lisa Aisato sin egen hjemmeside som er.: https://salg.aisato.no/kasse_two Her er det for tiden januar salg så om du selv ønsker bilder fra Lisa Aisato er det bare å følge linken her. Jeg kastet meg over nettsiden og fikk bestilt i en fart. Jeg ble selv veldig overrasket over hvor mange utrolig flotte bilder Lisa Aisato har på sin nettside. Jeg ble jo kjempefan med en gang jeg så de flotte bildene hennes. Planen er å kjøpe flere bilder av henne og få inn i rammer også. Og jeg skal også gi et par bilder tenkte jeg i gave etter hvert.

Slik ble altså da sluttresultatet av bilde fra Lisa Aisato. Dette bildet har tittelen «Kyss på Mulen» og er versjon 3. Altså 3 versjoner finnes av dette bildet. Og alle er å finne på nettsiden til Lisa Aisato. På dette jeg har, er det 2 gutter som viser kjærlighet. De andre 2 versjonene er med gutt og jente. Men ikke helt like. Selve bildet koster 600 kr. uten ramme og ordentlig paspatur. Jeg som elsker kunst, bilder, lerret malerier bare måtte ha dette bilde fra Lisa Aisato.

Veldig mange flotte detaljer på bildet syns jeg. Her et «close up» som jeg tok med mobilen for å vise litt detaljer på bilde. Kjempefint.

Garman.❤️

2 kommentarer
  1. Takk for tips. Det gjorde meg 1200 kr fattigere 🙂 Lisa Asiato har mange lekre bilete. Gler meg til eg får dei i hus 🙂 Kor har du kjøpt ramme til ditt?

   1. Hei Kristin. Så hyggelig at du kommenterer hos meg.:)
    Jeg har bestilt 4 nye bilder fra Lisa. 3 av dem kom i går og det siste kommer til uken. Kjøpte rammen på BGA fotobutikk på Torshov i Oslo. Tror jeg oppga link til nettside og alt……Men jeg skal bytte ut den rammen i en treramme som og er litt bredere i det sorte på rammen. Finere med tre enn plastikk ramme syns jeg…. De nye bildene kommer og i bloggen her med nye rammer etter hvert. Om en god uke dersom butikkene åpner og jeg kan få kjøpt rammene jeg vil ha. Så flott at du ble 1200 kroner fattigere, hehe. :-))))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg