Jeg er litt skeptisk til om jeg vil la meg vaksinere mot covid-19…!

De siste par ukene har vi hørt at flere har fått voldsomme bivirkninger av AstraZeneca-vaksinen. Ja, så voldsomme at flere har fått blodpropp og dødd. Flere av disse er helsepersonell som har tatt denne vaksinen. Men ikke bare i Norge har de dødd av den, men også flere andre land har meldt inn det samme. Per dags dato har Norge og flere land stoppet vaksineringen med AstraZeneca, etter at dette kom frem i nyhetene om dødsfall pga at folk har tatt denne vaksinen. Og de tror AstraZeneca kan ha en medvirkning til dette. Produsenten av AstraZeneca, Norge, og Det Europeiske Legemiddelverket er i full gang med å finne ut av om det faktisk er AstraZeneca som er årsaken til dødsfallene. Inntil da har Norge satt vaksineringen med denne vaksinen på vent inntil videre. Jeg tror helt klart at dette har en sammenheng. Noe annet ville være rart….

Selv blir jeg veldig skeptisk til hele AstraZeneca- vaksinen, etter å ha hørt alt dette. Bare her i Norge var det 3 helsepersonell som fikk AstraZeneca- vaksinen, og som ble alvorlig syke. 2 av dem ble kritisk syke, og den tredje av dem døde. 2 andre helsepersonell døde også etter å ha tatt AstraZeneca – vaksinen. Ingen av disse var gamle heller, og hadde ikke underliggende sykdommer. Det skal og være sagt at ingenting er bekreftet om det er AstraZeneca- vaksinen som er grunnen til at disse har fått blodpropp og så dødd av det. Det er blant annet det det nå forskes på for å finne ut av. Men slik jeg og flere andre ser det, så vil det være veldig rart om det ikke er en sammenheng her. Ettersom dette helsepersonellet fikk mange av de samme symptomene, men og ble så syke samtidig.

Selv har jeg hele tiden sagt at jeg skal la meg vaksinere mot covid-19 viruset. Og det står jeg fortatt fast ved. Men er det AstraZeneca-vaksinen jeg skulle bli tilbudt, så er det helt uaktuelt av meg å ta den vaksinen der. Og det kommer jeg også til å gi beskjed om, uavhengig av hva etterforskningen av AstraZeneca-vaksinen vil vise. Jeg tar gjerne hvilken som helst annen vaksine. Enten det er fra for eksempel pfiser, Modena eller Sputnik. Disse vaksinene har vi så langt i nyhetsbildet ikke hørt at folk har dødd av, eller har fått andre alvorlige bivirkninger av……. Det sier seg selv at jeg går heller for en av disse enn denne AstraZeneca-vaksinen.

Jeg må også si når jeg nå leser om alle disse bivirkningene og dødsfallene rundt denne AstraZeneca – vaksinen, så er jeg veldig glad for at jeg ikke var en av de første som har fått tilbudet om å få vaksine. Så har i alle fall jeg sluppet å være en slags forsøkskanin oppi alle disse variantene av covid-19 vaksiner som nå er på markedet. Litt kaldt å kynisk å tenke slik kanskje. Men da kan jeg i alle fall si nei til AstraZeneca – vaksinen, ettersom det er den som så langt har gitt mest og alvorligste bivirkninger.
Foreløpig har man ikke hørt at de andre vaksinene fra pfiser, Modena og den russiske Sputnik har gitt noen alvorlige bivirkninger. Kanskje er det litt tidlig og si også, ettersom AstraZeneca var den første vaksinen som ble tatt i bruk, og dermed har fått «virke litt» lenger hos folk enn de andre vaksinene……Og så er jo alle disse vaksinene som har kommet ganske så nye for oss mennesker også.

Det er visst også sånn med denne AstraZeneca-vaksinen at den ikke beskytter mot den sør-afrikanske mutasjonen kunne jeg lese i avisene for et par uker siden. Selv ikke etter dose to med AstraZeneca så beskytter den ikke mot den sør-afrikanske mutasjonen. Så her er enda en grunn til at jeg ikke skal ha AstraZeneca i mine blodårer på noen måte. Og så tenker jeg. Hvorfor i all verden skal jeg la meg vaksinere av en vaksine som ikke beskytter mot alle virusmutasjonene som er der ute nå.? Hvorfor nærmest risikere sitt eget liv for en vaksine som ikke fungerer mot alle mutasjonene.? Uavhengig av hva de nå måtte finne ut av om det er en sammenheng mellom disse dødsfallene og AstraZeneca så er det uansett helt uaktuelt for meg å ta Astrazeneca- vaksinen. Så lenge AstraZeneca – vaksinen ikke fungerer på den sør-afrikanske mutasjonen, så ser jeg heller ingen grunn til å ta AstraZeneca – vaksinen. Det vil jo nærmest bare være bortkastet. I tillegg har jeg en underliggende sykdom, som gjør meg enda mer skeptisk til å ta denne vaksinen.

Det som jeg også har tenkt litt på nå er at dersom denne vaksineringen fortsetter å gå så sakte som den gjør her i Norge og i flere andre land, og alle disse virusmutasjonene som er der ute nå. At de nå får blande seg og utvikle seg mer og mer med hverandre. Slik at mutasjonene blir sterkere og sterkere. Og til slutt muligens blir resistente mot vaksinene som vi har kommet frem med/til og produserer. Og de vaksinene ikke lenger fungerer. Ja, da våger jeg ikke å tenke på hva som kan eller eventuelt vil skje her hjemme i Norge og verdenssamfunnet forøvrig av smitte og eventuelt konsekvenser. Skulle det i verste tilfelle skje, ja da snakker vi pandemi. En skikkelig pandemi av dimensjoner. Mye større og langvarig enn den vi nå allerede har vært i, i 1 års tid nå……Det kan være det neste som skjer/kan skje. Og det kan skje når som helst. Se bare nå, så har vi da AstraZeneca – vaksinen som ikke beskytter mot den sør-afrikanske mutasjonen. Det kan bli flere den eventuelt etter hvert ikke vil eller kan beskytte oss mot på grunn av disse mutasjonene som vi har nå, og som kommer til å fortsette å blande seg med hverandre og utvikle seg fremover også.

Det snakkes og snakkes om vaksiner i nyhetsbildet nesten hele tiden. Og har gjort det nå i 1 års tid det også. Men det nesten ingen snakker om eller nevner i nyhetsbildet, er medisin. Altså en medisin(er) mot covid-19. Selv tror jeg, at selv om de fleste av oss blir vaksinert mot covid-19, så blir vi ikke bukt med problemet. Enten så vil vi måtte vaksineres hvert år så lenge vi lever. Eller inntil det kommer en medisin(er) mot covid-19. Også dette med medisin(er) mot covid-19 var det en liten reportasje om på NRK1 sin nyhetssending for et par måneder siden. Der det visstnok var lovende resultater på medisin mot covid-19. La oss håpe de finner en effektiv medisin(er) mot dette. Og det helst litt fort.

Skal du la deg bli vaksinert av Astra Zeneca vaksinen.?

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg