Jeg fatter ikke hvorfor folk gjør dette når de skal ut å reise…!

Denne unødvendige bruken av plastikk rundt kofferter til folk som er ute og reiser er helt meningsløs etter min mening. Se bildene også nederst i dette innlegget også……

Her om dagen så sendte en god kompis av meg fra Haugesund noen bilder til meg. Og bildene han sendte var fra flyplassen i Kiev, ettersom han hadde vært der i hele påsken på tur. Og bildene han sendte var kofferter som var viklet inn/pakket godt inn i plastikk eller plastfilm.(se nederst i innlegget).  Og han som meg forstår ikke hvorfor folk gjør dette.? Og jeg har selv stått som et annet spørsmålstegn på flyplasser og sett folk stå i køer for å gjøre akkurat dette, når jeg selv har vært ute og reist. Hva er vitsen med dette.? Og er det seriøst virkelig nødvendig å vikle bagasjen sin så mye inn i plast.? For meg er svaret nei. Og fortsatt skjønner jeg ikke vitsen med å gjøre dette.

Flere flyplasser tilbyr denne tjenesten til sine reisende. Og jeg lurer på om det rett og slett er for å tjene penger på at folk unødvendig skal pakke bagasjen sin inn i flere lag med unødvendig plastikk. Og for et sløseri ikke minst. Og for ikke å snakke om det miljømessige her. Koffertene er da laget for at de skal tåle og bli sendt avgårde akkurat slik som de er, uten den unødvendige plasten…… Og er det ikke nok plast liggende rundt omkring og flyter.?

Og hva slags fordeler skulle denne plastikken du har pakket koffertene dine inn i.? Hindre at kofferten blir skadet eller at du får riper og striper i kofferten din.? Dersom det skulle være en av fordelene så tenker jeg. HEREGUUD hva feiler det folk. En koffert er til for å brukes, og uansett hvordan man snur eller vender på det vil den kofferten få riper og striper uansett. Kanskje ikke i like stor grad men riper og striper vil den få. Og dersom kofferten med all denne innviklede plastikken blir stoppet for gjennomlysning og kontroll i løpet av reisen din. Så vil tollerne fjerne all denne unødvendige plastikken du har valgt å vikle kofferten din inn i, dersom de finner eller ser noe som eventuelt skulle virke mistenkelig i din bagasje. Og du må heller ikke tro at tollerne da tar seg tid til å vikle ny plastikk rundt kofferten din.

Og en annen ting. Dersom folk vikler koffertene sine inn i all denne unødvendige plastikken fordi de er redde for et eventuelt tyveri. Så tenker jeg. Folk har vel reiseforsikring og forsikret bagasjen sin før de legger ut på tur.? Så om bagasjen din forsvinner får du det aller meste dekket, INKLUDERT NY KOFFERT, som du har vært så redd for skal få en liten skramme eller to. Og spør dere meg, om jeg først skulle ha stjålet en koffert på veien, så tror jeg faktisk at jeg hadde gått for kofferten(e) som var viklet inn i plastikk. Jeg hadde tenkt som så. At her i denne kofferten er denne personen redd for å miste/bli frastjålet noe i kofferten sin. Og har derfor valgt å vikle kofferten sin inn i all denne plastikken, slik at det blir litt vanskeligere for tyven å komme inn i bagasjen. Jeg fatter og begriper det bare ikke hvorfor folk er så dumme å må gjøre akkurat dette. TOTALT unødvendig fra mitt synspunkt. Og sløseri og unødvendig bruk av plastikk. Tenk på miljøet neste gang dersom du er en av de som faktisk virkelig velger å gjøre dette.

Ikke nok med det. Men dette er faktisk ganske dyrt å få gjort også….. Mellom 125-175 kr sa kompisen min at de skulle ha for å vikle inn folks bagasje på flyplassen i Kiev. Og dersom du for eksempel skulle sende golfutstyr, ja så kostet det 225 kr. Jeg tenker at dette er butikk. En forretningsidé som burde vært  totalt forbudt med den unødvendige bruken av plastikk som dette er i mine øyne. Tilbyr forresten Oslo Lufthavn Gardermoen denne latterlige tjenesten her.? Jeg har aldri sett dette på Gardermoen at folk får koffertene sine viklet inn i plast.? Godt mulig de og har det. Men jeg håper ikke det. Det er iallefall det jeg håper…

Trenger du virkelig og ærlig talt pakke inn koffertene dine neste gang du skal ut å reise et sted.? Tenk litt på den før du tar valget.

Dette er virkelig mildt sagt totalt unødvendig bruk av plastikk spør du meg. Kjenner jeg blir voldsomt provosert av å se dette her.

Dette bildet her provoserer meg muligens enda mer. Til og med kofferter i stoff vikler folk inn all denne plastikken rundt bagasjen sin. Bagasje som ikke er i nærheten i å få riper og striper på seg i den grad som disse hardplast koffertene. Hjelpes vel så unødvendig.

Til og med en bag har blitt viklet inn i all denne plastikken. Og det skulle ikke forundre meg om vedkommende som eier denne bagen tok den med seg ombord på flyet som håndbagasje også……

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg