Jeg fikk fossefall i munnen av å se dette.!

I dag var jeg innom en tur på Meny på Løren som blir den nærmeste Meny butikken for meg å forholde deg til. Da jeg selv bor på Løren i Oslo. Og da jeg kom frem til ferskvaredisken så stoppet jeg opp ved kjøttavdelingen. Der så jeg på lang avstand noe forlokkende som fanget min oppmerksomhet ganske fort. Og det var noen fantastiske kylling grillspyd som lå der. 3 deilige varianter av kylling. Alle marinerte. Den ene var med gyros, en annen med tandoori, og den siste var med indisk karri. Jeg fikk fossefall i munnen av å se disse grillspydene. Så den som bare måtte kjøpe noen av disse spydene, jo det var meg. Jeg kjøpte 2 med tandoori, og ett av hvert av de andre to. Jeg gledet meg til å komme hjem å prøve spise disse spydene. Og jeg kom meg nesten ikke fort nok hjem for å sette i gang med middagen.

Jeg valgte å steke disse spydene på 200 grader i stekeovnen i en ildfast form i circa 15-20 minutter. Jeg gadd ikke å styre med og fra frem grillen for dette. Og så var det jo bare jeg som skulle ha likevel. Hadde jeg hatt gjester så hadde jeg selvsagt dratt frem grillen og grillet de. Og fått litt deilig sommerfølelse over det hele også. Men grilling blir det en del fremover dersom dette været skulle fortsette i sommer også. Og da skal det grilles enda mer av disse fantastisk gode grillspydene fra Meny. Jeg gleder meg.

Fsntastiske grillspyd fra ferskvareavdelingen til Meny. Sjekk ut om din nærmeste Meny butikk også selger denne typen grillspyd eller lignende i sin ferskvareavdelingen. Er du glad i kylling og marinert mat, vil disse ikke skuffe deg i det hele tatt. Det er jeg sikker på….

Og her er de samme kyllingspydene ferdig stekt. Men da i stekeovnen som sagt. Ser de ikke forlokkende gode ut.?

Jeg serverte mine kyllingspyd med litt potetsalat, kokt basmatiris, ruccula salat, sherry tomater og kidneybønner. Litt mye mat til en person syns du kanskje. Men for en som trener og er så myyyye aktiv som meg så var ikke dette mer enn det burde være. .:))

Bon aperitiff.!

Garman. ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg