Jeg har faktisk begynt å date igjen.!

Denne flotte kjekkasen her er daten jeg har truffet noen ganger siden den 20 juli. Mye morro har vi hatt det sammen så langt. Så får vi se hvor det hele ender til slutt. Som venner eller kjærester. Jeg håper mest på det siste….

Den 20 juli så skjedde det jeg virkelig ikke hadde forventet skulle skje. Det er vel noe jeg aldri forventer skal skje meg faktisk. Men det skjedde faktisk denne gang. Og etter snart 3 år som singel var det vel kanskje på tide at jeg nå starter å date igjen. Det kjennes også riktig at jeg faktisk nå gjør dette.

Jeg hadde vært og tittet litt i butikkene i Oslos pulserende gater. Og underveis så måtte jeg sånn plutselig tisse. Så det endte opp med at jeg dro innom på Paleet for å gjøre mitt fornødne der. Nede i kjelleren på Paleet er det gratis, rene og pene toaletter så jeg går dit vanligvis, dersom jeg må på toalettet i sentrum. Og i tillegg så er toalettene gratis.
Jeg gikk ned her og gjorde mitt fornødne og på vei opp trappene fra kjelleren her når jeg er ferdig, la jeg merke til at en mann som jobber på den ene av de to restaurantene i kjelleren fester blikket sitt på meg. Litt diskret gjør han det, samtidig som jeg likevel merker at han ser på meg mens jeg er på vei opp trappene.

Da jeg har kommet meg ut av Paleet og begynner å gå videre nedover Karl Johan så tikker det plutselig inn et par meldinger på min Grindr profil. (Grindr er en homoapp for homofile, lesbiske og transkjønnede). Det viser seg da at disse meldingene er fra denne personen som har iakttatt meg med sine øyne mens jeg var på vei opp trappen fra mitt toalettbesøk på Paleet. I meldingene lurer han på om det var jeg som nettopp gikk opp trappen. Noe jeg da kan bekrefte overfor ham at det var.

Siden da så gikk praten i mellom oss. Og 2 dager senere den 22 juli bestemte vi oss for at vi skulle møtes for en kopp kaffe. Noe vi gjorde. Vi ble enige om å møtes utenfor Paleet. Og da vi møttes bestemte vi oss for å gå nedover til Aker Brygge for å se om vi kunne finne oss et sted der hvor vi kunne sitte. Vi endte opp på Lekter’n på Aker Brygge, og her ble vi sittende i et par timer mens vi pratet om alt mulig. Så min første date og møte med ham var på Lekter’n på Aker Brygge. Vi fant et rolig sted på Lekter’n som vi kunne snakke og for å bli litt kjent. Dette treffet gikk til over all forventing veldig fint. Så vi bestemte oss for å holde kontakten med hverandre. Siden den gang har vi vært ute og spist, gått turer, og vørt mye sammen. Og jeg liker ham veldig godt.

Så hvem er så denne daten jeg prater så ivrig om i dette innlegget. Jo dette er en portugisisk mann ved navn Jose Fernando, eller Fernando som alle sier til ham. Han er fra Porto i Portugal. Han er 40 år og virker som en ordentlig herremann. Han jobber på den japanske restauranten nede i kjelleren på Paleet som kokk i fulltidsstilling der. Han prater ikke norsk men er meget god i engelsk, noe også jeg er. Så kommunikasjonen mellom oss går utmerket. Han begynner på norsk kurs i løpet av høsten er planen hans. Etter 3 år så er det kanskje på tide……Men det å gå på norsk kurs og å lære seg norsk de ganske dyrt her. Så jeg skjønner om han ikke har tatt deg råd til dette enda. Jeg håper i alle fall at han klarer dette fint. Han virker veldig motivert for dette…..Videre så er han en gentleman. En veldig gentleman. Noe han selv også sier. Og det ser jeg også at han er når vi er ute på ting. Han er svært måteholden med alkohol, og det er noe også jeg er. Jeg drikker svært sjelden og lite når jeg først setter i gang. Eneste negative med ham er at han røyker. Og røyker kanskje litt for mye også etter min mening. Noe han selv også sier ar han gjør. Og når det er sagt så har alle mine 3 tidligere kjærester også røykt. Så sånn sett så er ikke det noe stort problem for mitt vedkommende. Men skulle selvsagt ønske han ikke røykte. Men dette må han få finne ut av selv.

Jeg hadde aldri forventet, trodd på eller håpet på at jeg skulle treffe noen i det hele tatt på Grindr. For meg er 99 % av det som foregår der kun sex, sex og sex. Det meste handler om sex, pikkstørrelse, om du er aktiv eller passiv osv osv. Svært svært få av tilfellene av menn jeg prater med inne på Grindr virker det som kun er ute etter sex og ikke noe mer seriøst som kjæreste og et langvarig forhold. Jeg er nå en mann som om noen få måneder fyller 42 år, og jeg er for gammel til å holde på å ligge rundt med den ene og den andre som en annen flyfille. Noe jeg så absolutt ikke er interessert i heller lenger. Jeg er 42 år snart, en godt voksen mann som nå lin er ute etter å finne en mann jeg kan dele livet mitt med. Årene går fort, og jo eldre jeg blir desto verre tror jeg det blir å finne noen seriøse….. Særlig i mitt miljø…… Derfor er det litt uvirkelig for meg at jeg har truffet på Jose Fernando på denne «puleappen» Grindr som jeg kaller det for. Det vil si de fleste av oss som er på denne appen mener at det er nettopp det Grindr er….

Nå får vi se hvordan ting går. Hvordan dette utvikler seg og hvilken vei dette i dere hele tatt går. Det eneste jeg vet bombesikkert er at her skal ingenting skje forhastet. Her skal tiden tas til hjelp. For og si det sånn han flytter ikke inn over natten slik som nærmest mange velger å gjøre. Det skjer ikke med meg.

En oppdatering på hvordan dette går, kommer.

Garman.❤️

4 kommentarer
  1. Lykke til! ❤️
   Og du vet, om det ikke ender med kjæresterier, så kanskje det blir et fint vennskap. Det er jo ikke å forakte, det heller.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg