Jeg skal på, CHER – «Here we go again» konsert i London.!

I forgårs tikket det inn en snap på telefonen min fra en av mine venner som jeg har der. Og meldingen han sendte var et bilde av konsertbilletten som han hadde kjøpt seg. Og billetten jeg snakker om er nemlig en konsert med legenden og superstjernen Cher. Han skulle til Stockholm for å se henne. Jeg var forresten  ikke sen da, med å komme meg inn på Ticketmaster for å se om jeg kunne finne billlettene til Cher der. Og det gjorde jeg. Billettene til turneen  hennes var lagt ut. Først en stor turné i USA, og deretter står Europa for tur. Og selvfølgelig skulle hun ikke komme innom lille vakre Norge for å holde konsert. Noe jeg virkelig hadde ønsket at hun skulle gjøre. Men det var kanskje litt mye å håpe på at hun skulle ta turen til Norge. En mager trøst får være at hun skal til både Sverige og Danmark å holde en konsert i både København og Stockholm. Selv hadde jeg ikke så lyst til å se henne i hverken Stockholm eller København. Så da ble det i London og i O2 arenaen der, den 20 oktober klokken 18.00. Jeg kjøpte den dyreste billetten som var. En platinum billett til 5041 kr. inkludert avgifter. Og vet dere hva, jeg kan nesten ikke vente på at det nå skal bli oktober måned. Det er noen måneder til vi er der, så jeg får bare smøre meg med en god porsjon tålmodighet frem til da.

En annen grunn til at jeg valgte London for å se Cher, er fordi jeg aldri har sett byen London før. Og har heller aldri vært i London. Jeg har bare mellomlandet og flydd lavt over London flere ganger. I mitt 42 år så er det jo på høy tid å få besøkt London. Og få besøkt byen ordentlig. Jeg har flere ganger vært i både Stockholm og København. Så når jeg reiser til London i oktober så skal jeg ta dette som en tur dit for å prøve å sett byen også. Og ikke bare for konserten. Tenkte da å være der i 4-5 dager for å oppleve byen litt også. Men dette skal jeg komme nærmere til litt senere.

Som nevnt litt lenger opp i innlegget betalte jeg en stiv pris for Cher billetten. Men så tenkte jeg at når jeg kjøpte billetten at dette er noe jeg gjør bare en gang, det å få se og oppleve legenden Cher. Så da tenkte jeg vannari, skal jeg først se henne den ene gangen, ja så vil jeg se henne skikkelig og. Gjøre det ordentlig. Og siden jeg ikke har vært i London før heller, så blir det som en tur jeg tar i London. Så avslutter jeg turen i London med Cher konserten i O2 arena. Og ikke bare det. Skal jeg noen gang få se å oppleve Cher live, så tror jeg det må bli nå. Cher selv er jo passert 70 år for lengst. Hun blir 73 år den 20 mai i år. Så man vet ikke hvor lenge hun vil komme til å holde på med konserter. Så det er grunnen til at jeg vil se henne. En legende hver og en av oss burde oppleve, uavhengig av om man liker henne eller ikke som person, artist eller musikken hennes. En legende med en slik vanvittig karriere på over minst 5 tiår, mener jeg da man bør oppleve henne. Dersom man har muligheten til det, vel og merke. 0ver 5 tiår og for en respekt jeg har for henne.

Det gledes og telles ned for harde livet til 20 oktober.

Garman. ❤️

4 kommentarer
  1. Åh, din heldiggris eller no’.
   Jeg har digget Cher fra jeg var ung tenåring. Det er et eller annet med stemmen hennes. Syntes nok hun var kraftig undervurdert i mange år.
   En av sangene jeg fremdeles kan la dundre høyt og aldri går lei av, er “Hell on wheels”, og den eldgamle videoen ( nå youtube) er jo full av humor. Lurer på hvor jeg så den før internett…..SkyChannel muligens.
   En annen ting jeg likte ang henne, var ærligheten. Hun sa jo i intervju for veldig mange år siden at selvsagt hadde hun skjønnhetsoperert seg og fikset på alt mulig, og det har alle de andre som påstår de ikke er operert, også gjort! 😁

   Kul dame, flink artist, rett og slett. Kos deg når tiden kommer!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg