Jeg syns toaletter er en forferdelig kjeldelig ting å se på.!

I dag kom det i posten det jeg hadde bestilt. Og det jeg bestilte skal festes/pyntes på toalettet. Altså da nærmere bestemt på toalettlokkets innside. Det går også an å ha dette på toalettlokkets overside også. Men det mest vanlige er å bruke dette på innsiden. Iallefall denne varianten her.

Jeg synes toaletter er en forfedrdelig kjedelig ting å se på. Rett og slett nitriste greier å se til og på. Og jeg har lenge hatt lyst til å pimpe opp toalettet litt. Men aldri helt visst med hva og hvordan jeg skulle gjøre det. Men det var helt til Lindas Dekor dukket opp på Instagram og jeg foretok en titt på Instagrammen til «lindasdekor» som det heter på Instagram. Og etter å ha bladd meg gjennom en haug med bilder på instagrammen til Lindas Dekor så kom jeg over en kul wallsticker. Vanligvis så brukes jo wallstickers på vegger, men i dette tilfellet var wallstickeren brukt på toalettet. Og det var da jeg fant wallstickeren jeg falt pladask for og som har sitatet «Hold meg ren og bruk meg rett så skal jeg aldri si hva jeg har sett». En veldig morsom wallsticker syns jeg, og som passer helt utmerket til et toalett. Og dette sitatet kan jo tolkes på flere måter. Alt etter hvordan man selv ser det. Så det måtte jeg bare ha til mitt toalett. Og i tillegg syns jeg dette sitatet og wallstickeren er kjempemorsom. Kjempemorsom på et ellers vanligvis gørrkjedelig trist toalett. Syns denne lille detaljen er prikken over ien på toalettet. Syns også dette skaper litt mer liv til toalettet. Eller hva syns du.? (Se bildene nederst i innlegget her).

Selv har jeg aldri vært noe fan av å bruke wallstickers over «hele veggene» på soverom, gangen, stuen eller kjøkkenet. Jeg har alltid ment at det rett og slett er kjempestygt, men det er min mening om det. Alt til sitt bruk tenker jeg, og på et toalett syns jeg det er helt greit og passende med en wallsticker. Men på en stor vegg på et soverom, gang, stue eller kjøkken syns jeg det bare er kjempestygt…..

Ønsker du deg den samme wallstickeren som jeg har her på mitt toalett kan du gå inn på denne linken her.: https://www.lindasdekor.no/ Søk opp wallstickers eller skriv «Hold meg ren» på søkefeltet  på nettsiden så kommer denne wallatickeren opp. Den fås i fargene sort, hvitt og grått. Så er det bare å velge den fargen du syns passer best til ditt toalett. Jeg tror ikke du vil angre på det…..

Her er de to wallstickerne jeg bestilte for et par dager siden. De kom i dag, pent innpakket i en konvolutt. Jeg bestilte 2 stykker men det er bare den ene av de som skal på toalettet. Den siste skal jeg bare ha i reserve i tilfelle hvis om atte noe skulle skje. 1stykk av disse koster 99 kr. Så ingen dyr wallsticker dette…..

Og slik ser det ut når «Hold meg ren» wallstickeren er på plass på toalettlokket. Dette er veldig enkelt å festes til toalettet. Men en enkel bruksanvisning følger også med. Jeg har i etterkant fått vite at denne wallstickeren er den mest populære og mest kjøpte wallstickeren hos lindasdekor. Og det forstår jeg godt. Og syns ikke du også at toalettet ble litt mer interessant å se på og at det ble litt mer liv i toalettet.?

Jeg er iallefall kjempefornøyd.!

Garman.❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg