Jeg valgte ikke å bli slik, jeg ble skapt slik – Jeg ble skapt av Gud i følge min religion….!

De siste dagene har det vært mye greier på blandt annet VG nett. Og nå de siste to dagene på NRK 1 angående dette med homoterapi. Da jeg hørte ordet homoterapi første gang så skjønte jeg ikke helt hva det var, og hva det gikk ut på. Og heller aldri hadde jeg hørt om homoterapi. Og så tenkte jeg. Hva er det.? Finnes dette altså.? Seriøst.? Og hvem og hva er de som utfører/tilbyr dette.? Og hvilken rett har de til å gjøre dette.? Og hva går denne homoterapien ut på.? Homoterapi.? Hva er det for et slags ord.? For et stygt og nedverdigende ord som dette homoterapi ordet er. Får aldri håpe at dette ordet kommer inn i en norsk ordbok. Men Ikke bare det, men flere av alle de som har gjort homoterapi  har etterpå tatt selvmord også.

Selv er jeg homofil, og det er noe jeg har visst om og vært klar over i årevis. Jeg visste det allerede første året på ungdomsskolen at det var det samme kjønn jeg var tiltrukket av. En tiltrekning som bare har forsterket seg ettersom årene har gått. Jeg er homofil av legning, hverken hvilken som helst form for terapi eller homoterapi som de velger å kalle det for, eller annen behandling vil på noe som helst vis få meg til å «omvendes» slik at jeg kan bli tiltrukket av det motsatte kjønn. JEG ER HOMOFIL. Enkelt og greitt og tydeligere enn det kan det heller ikke sies. Hva er det folk der ute ikke skjønner.? Er virkelig folk så utrolig hjernevaskede at de ikke skjønner at homo/homofili er en legning.? Jeg er født og skapt som homofil og vil for alltid være det. Det er min legning. Det er en del av den jeg er som person. Er dette så vanskelig å skjønne da.? Og hva er det som er så galt med at to menn eller to kvinner elsker hverandre.? Og hvorfor i all verden skal noen i det hele tatt legge seg oppi hvem det er du og jeg velger å elske.? Hvorfor.? Kan de ikke bare la folk få være i fred og la folk få leve livene sine akkurat som de selv vil.? Hva er det som er så vanskelig med det.?

I går kveld på debattprogrammet «Debatten» på NRK 1 så ble dette med homoterapi diskutert. Der sto VGs Morten Hegseth og to andre på ene siden av bordet og mente at dette med homoterapi burde forbys. På motsatt side sto tre andre fra tre ulike religiøse trossamfunn og mente at homoterapi ikke burde forbys. Det irriterte meg grenseløst at disse representantene fra disse religiøse trossamfunnene mente at homoterapi var en nødvendighet og ikke burde forbys. Så tenker jeg, hvorfor i all verden må «alltid» disse religiøse trossamfunnene blande seg «oppi alt»…..? Og hva vet vel de om hvordan det er å være homofil av LEGNING og hvordan det er å leve et liv som homofil.? Hele tiden under debatten så står særlig to av representantene og henviser til hva den fordømte boken bibelen sier og mener. Og forsvarer seg gjennom handlinger og meninger ut i fra den utdaterte oldtidsboken som jeg virkelig mener at bibelen er. Jeg har faktisk lest ganske mye i bibelen bare for å se hva som faktisk står i den. I tillegg så har den ene av disse religiøse representantene prøvd å frelse og å omvende flere homofile til å bli heterofile. Herregud er det mulig. Kanskje jeg skulle prøve å vende en av dem til å bli homofil.? Tror du det hadde gått.? Latt seg gjøre.? Overhode ikke mener jeg. Det er ikke noe man blir, det er noe man er. På Morten Hegseths side der hvor tre er homofile jobbes det intenst og argumenteres for at homoterapi bør forbys. Jeg håper for en hver pris at de lykkes med det. Jeg håper også at dette forbys.

Jeg kjenner også at denne debatten gjør meg litt trist. Tenk at dette skal være nødvendig i 2019. La folk få leve livene sine akkurat som de selv ønsker det. Uten at hverken kirken eller andre trossamfunn, du og jeg eller noen andre som helst skal komme her å mene det ene og det andre. De må gjerne mene hva dei vil, for det har de sin fulle rett til. For sånn er Norge der ytringsfriheten er for alle… Men la folk få være i fred. Hvor vanskelig kan dette være da.?

For mange homofile så er dette sårende å høre på. Enda verre blir det fordi som er langt inne i skapet og lurer på om de skal komme ut av skapet eller ikke….! Jeg tviler på at det er noe som jeg ville ha gjort dersom  dette hadde vært diskutert da jeg sto frem for alt og alle «ages ago». Som om det ikke er vondt/tøft nok å leve skjult inne i skapet med sin egen legning. Gjemme sin egen legning og deler av sin identitet,  og dermed også deler av seg selv i skapet. Og ikke minst for hvem du faktisk er som person. At man da på mange måter lever et dobbelt liv med både løgner og bortforklaringer angående sin egen legning. Jeg vet akkurat selv hvordan dette er. Og det var en befrielse å få slippe ut hemmeligheten til alt og alle da jeg gjorde det. En byrde på mine skuldre forsvant. Så slutt å bland dere. Dere har ingenting med hvordan folk lever sine liv og hvem hvert enkelt menneske velger å elske.

I 2014 meldte jeg meg ut av den norske kirke. Og det er helt klart den beste og viktigste avgjørelsen som jeg har gjort noen gang. Virkelig. Og enda mer bombesikker på at dette var det riktige valget å gjøre er jeg i dag. Dette gjorde jeg veldig enkelt elektronisk på nett. Noe mer dømmende enn religion og diverse trossamfunn tror jeg ikke det er mulig å finne i denne verden……

Det som også undrer meg litt er at dette med homoterapi nå har blitt en stor sak inne på Løvebakken i Oslo, og på Stortinget. I løpet av desember skal det avgjøres/stemmes for og i mot om homoterapi skal forbys. Jeg undres litt over dette. Vet ikke de fleste på Stortinget at homofili er en legning.? Og ikke noe annet. Og ikke noe man hverken kan bli «helbredet» fra eller omvendes fra,  eller hva nå enn du måtte ønske å kalle det. Det vil helt sikkert komme en homo før eller siden der ute, som etter hvert mener han/hun har blitt hetro etter homoterapi eller lignende…. Det skulle virkelig ikke forundre meg. Det vil isåfall si mye mer om ham/henne enn de, og legningen de måtte ha. Men også de som personer.

Og til slutt og som jeg helt har glemt å si er at den ene representanten fra den religiøse siden på TV i går kveld, får spørsmålet under debatten om hva som er galt med homofili. Og svarer han kom med var at «Gud liker det ikke.» Jeg valgte ikke å bli homofil. Jeg ble skapt slik. Og jeg ble skapt av «Gud» i følge den kristne religionen jeg egentlig er født inn i. Men som jeg for lengst har meldt meg ut av. Så lurer jeg på. Hvordan skal for eksempel da en liten gutt vokse opp å bli seg selv, når samfunnet forteller deg konstant at det du er, ikke er riktig. Hvordan skal man da formes til seg selv, og bli lykkelig når du blir motarbeidet. Jeg ER den jeg er, og det vil jeg være helt til den dagen jeg ikke lenger puster.

Forby homoterapi NÅ.!

Garman. ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg