Jeg vil bare pule og være lykkelig.!

Så er den store dagen her som vi alle sammen har ventet sånn på. Det gjelder også meg. I forrige uke fikk jeg Bodil og Kevin som er gode kollegaer av meg i cateringen, en gave av kokken som reiste hjem i forrige uke. Kokken Tor Inge eller Totto som han blir kalt hadde kjøpt julegaver til oss 3. En utrolig hyggelig overraskelse for oss tre. Så den siste uken så har gaven stått inne på rommet på lugaren min. Og jeg har tittet på den og hatt veldig lyst til å åpne den hele uken. Men som Totto så strengt sa, så fikk vi ikke lov til å åpne de før på julaftenen. Og dette skulle vi gjøre sammen under middagen alle tre. Noe vi da ikke gjorde. Men vi åpnet den iallefall på julaften på nå på kvelden om ikke annet.

Det var ikke noe tull av noe julegave som Totto hadde kjøpt. Det kunne man nesten se også, på måten som den var pakket inn på. Veldig ordentlig og for seg gjort så det holdt. Totto er en spøkefugl i det daglige så gaven kunne også bare vært noe tull. Men det var det langt i fra ikke. Og jeg ble både glad og og trakk litt på smilebåndet da jeg så hva det var for noe. Det var et flott krus med påskriften « Jeg vil bare pule og være lykkelig.» Selv om det ikke er helt mitt motto i livet så var det en festlig og interessant påskrift på dette kruset.

Jeg må også si at jeg syns dette var veldig fint gjort av Totto å gjøre dette. Og ikke minst veldig omtenksomt av ham. En fin tanke til oss som er ombord her offshore og på jobb i julen. Og jeg vet sannelig ikke om jeg hadde tenkt så langt selv å funnet på dette. Men det skal jeg prøve på å huske på til neste år, for jeg skal være på jobbe julen neste år også. Både julen og nyttår ute da. En god bamseklem skal han Totto også helt klart få neste gang jeg kommer ut på jobb offshore.

Dette var også den eneste ene julegaven jeg fikk i dag på selveste julaften.  Men når jeg kommer hjem den 3 juledag så ligger det et par pakker til under juletreet mitt hjemme og venter på meg. Det er fra mi mor og far. Og mine to søstre Lillian og Elisabeth. Er spent på hva det kan være jeg.

Som dere kan se så var pakken veldig pent innpakket. Og på til og fra lappen så sto det «Ingen barn skal vokse opp alene».Blir litt rørt jeg når folk tar seg tid til å pakke inn gavene ordentlig. Det sier egentlig ganske så mye syns jeg.

Her er det fantastiske kruset som jeg fikk av kokken Tor Inge i dag. Veldig koselig og et ganske kult krus syns jeg.

Bodil fikk dette flotte kruset. Hun som strikker så mye, både gensere, votter, skjerf, luer og mere til så var dette ganske så perfekt til henne vil jeg si…

Kevin fikk dette kruset. Jeg vet ikke helt hva påskriften her er. Men et ganske så kult krus dette også. Jeg syns han Totto har vært veldig flink og kreativ å finne på julegaver til oss. 

Og ikke bare det. Men sannelig så fikk vi besøk av julenissen, en alv og det tredje kostymet vet jeg rett og slett ikke hva er eller hva skal forestille. Men det spiller ingen rolle. Veldig hyggelig at de kom på besøk syns jeg.

Fortsatt God Jul kjære lesere. Og nyt den som best dere bare kan gjøre det.!

Garman. ❤️🎄

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg