Juleverksted offshore – Pepperkakehus konkurranse til havs.!

I går klokken 19.45 så ble hele riggens ansatte som jobber på dagtid invitert til å være med på pepperkakehus konkurranse. Det ble totalt 4 lag som satte i gang med å lage pepperkakehus. Dette var sånne ferdige byggesett fra Berthas som var utgangspunktet. Man kunne selvsagt lage det originale pepperkakehuset som vist på esken. For delene de lå ferdige og klare i esken. Men i stedet tok de fleste gruppene i bruk flere sett og skar ut nye deler og gjorde om til helt andre pepperkakehus. Og du verden så kreative og flinke som de alle var. Og ikke minst, så utrolig engasjerte som de var også. Det ble bygget en oljeplattform, en suplybåt. Et gedigent hus som det sto Enabler på. Og en ROV robot. Utrolig kreativt fra hele gjengen. Og jeg ble kjempeimponert over hvor flotte alle husene ble. Jeg hadde aldri klart å få dette til i det hele tatt. Litt over klokken 21.00 var alle ferdige med sine hus. Og jeg må si, at på så kort tid, og det de klarte å bygge på den gode timen virkelig var imponerende. Da var de ferdig bygget, pyntet og plassert til utstilling med de andre alternativene. Slett ikke verst. Selv har jeg aldri noen gang hverken tatt i, kjøpt eller bygget noe som helst av pepperkakehus. Det var jo nesten så jeg angret på at jeg ikke hadde gjort eller vært med på dette før. For dette var riktig så koselig. Kjempekoselig syns jeg det var. Og det virket som om gutta som var med på dette likte dette veldig godt også. De takket iallefall veldig for dette koselige tiltaket fra cateringen som ble gjort. Vinneren av denne konkurransen vil bli kåret på selve julaften.

Mens vi hadde holdt på med byggingen en liten stund, så merket jeg at det var noe som manglet her mens vi holdt på. Og det var litt julemusikk. Så jeg forsvant inn på kjøkkenet for å koble meg opp med bluetoothen for å få spilt litt julemusikk. Slik at vi kom i enda litt mer julestemning. En liten oppvarming til det som kommer til uken. Og det var litt morsomt å være litt DJ faktisk. Og heldigvis så likte de fleste det som jeg spilte. Og det er jo litt hyggelig når de liker det man spiller….

Her er en haug med bilder som jeg tok av gårsdagens happening i messen.:

Her er jeg, Silje, Anders og Medic Jørn i full sving med på lage en ROV robot. De fleste av dere som leser dette vet mest sannsynlig ikke hvordan en ROV ser ut. Men det er en robot med armer som gjør en jobb på havets bunn for oljeriggen, for og si det litt kort. Og resultatet ser dere her.
Flere av service folkene ombord som og hadde et lag, laget dette kjempeflotte huset. Gjennomført å flott med påskriften Enabler 2019. Og Enabler heter jo riggen som vi jobber på. Dette er min favoritt til å vinne pepperkakehus konkurransen. Det blir iallefall spennende å se hvem som stikker av med premien…

Guttene ute på deck/drilling hadde muligens valgt det vanskeligste pepperkakehuset å bygge. Iallefall teknisk sett. Og resultatet ble utrolig bra. Og muligens vil jeg tro at flere av disse gutta hadde bygget et pepperkakehus før også……

Gjengen på kontoret hadde laget en suply båt. Utrolig fin den også. Det gikk mye melis og eggehviter til disse 4 mesterverkene.

Da byggingen av pepperkakehusene var ferdige, måtte de selvsagt tas i betraktning fra noen og enhver om bord her på riggen.

Til slutt. Hvilken av disse alternativene er din favoritt til å vinne denne konkurransen.?

Garman.❤️

 

2 kommentarer
   1. Tror muligens du langs rett i at de vinner. Er absolutt vanskeligst å lage en plattform med så mye detaljer osv. Jeg tror også at de vinner men håper på det huset til servicefolkene. Men begge er vinnere.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg