Kuleste påskehønene jeg har sett hos Bok & Media.!

I dag da jeg hadde vært på trening på SATS i Akersgata, og jeg var på vei ut dørene fra Sats, og mens jeg pratet med min mor i telefonen. Så gikk jeg forbi bokhandler kjeden Bok & Media. Og i det jeg titter inn av vinduene til Bok & Media, så ser jeg de kuleste og flotteste påskehønene og hanene som jeg ikke har sett på lenge. (Se bilder nederst i innlegget). De sto på rekke og rad i butikkvinduene. Og ikke bare i butikkvinduene deres. Men inne i selve butikken også, på et stort bord der. Jeg klarte jo da selvfølgelig ikke å gå forbi disse hønene, og gikk inn for å høre hva de kostet. Jeg tenkte med meg selv at disse nok var ganske så dyre. Men det var de altså ikke…… Uansett hvilken farge man valgte så kostet de «bare» 109 kr. per stykk. Og jeg syns vel ikke akkurat at det var så dyrt. Ikke for disse da disse skiller seg ut på en helt annen måte enn mye av det andre som jeg ser selges i butikkene rundt omkring. Og det var også en av grunnene til at jeg bare måtte ha noen av disse påskehønene.

Jeg kjøpte 2 store i hvitt og 2 store i sort. Og de hadde 1 i rosa også. Og bare 1 igjen i rosa. Og siden jeg er homofil og det er en meget passende farge for meg, og i tillegg til at jeg liker rosa veldig godt på menn. Så var det selvfølgelig klart at jeg bare måtte ha denne i rosa. Om jeg skulle ha noen av disse hønene så var det iallefall denne. Jeg pleier aldri å pynte med noe som helst til påsken vanligvis. Men disse hønene måtte jeg jo bare ha. Ikke bare kan de stå fremme til påske. Men de er såpass spesielle og kule, og litt utenom det vanlige, at jeg syns faktisk at de kan stå fremme hele året dersom man ønsker det. Jeg kommer nok til å ha mine stående fremme hele året…..

Denne vennlige ekspeditøren bak kassen, sa det at i fjor hadde de solgt ganske mye av disse påskehønene. Mer eller mindre alt hadde forsvunnet. Så derfor hadde de tatt inn mange flere i år enn det de hadde tatt inn i fjor. Han regnet med at det meste ville bli solgt i år også….

Dersom du har en Bok & Media butikk i nærheten av der du bor og syns disse hønene var like kule som jeg syns de er. Så syns jeg du skal stikke innom for å se og høre om de kanskje selger disse hønene i sin(e) butikker der du bor. Og for de av dere som bor i Oslo eller omegn stikk innom Bok & Media i Akersgata 47 i Oslo. I samme gaten som både SATS og VG huset blant annet ligger.


Til vi høres igjen. NYYT resten av fredagen og helgen som kommer. Det skal iallefall jeg.!

Garman.❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg