Madonnas Madame X plate gitt ut i dag – På 1 plass i 62 land.!

Øverste bildet viser Madonnas nye album. Madame X som det heter. Og bildet under er fra Madonnas egen Instagram konto som jeg selvfølgelig følger. Det bildet viser at Madonna takker sine fans og for å ligge på 1 plass i hele 58 land. Dette var tidligere i morges…..

I går kveld fikk jeg meg ikke til å slå av lyset eller noe som helst. Jeg lå urolig og telte ned timene og minuttene som gjensto til Madonna skulle slippe ut sitt album. Hennes nye album Madame X. Legge meg til å sove var det bare ikke snakk om før jeg hatt fått høre i gjennom den nye platen hennes. Jeg hadde jo aldri fått sovet likevel før det var gjort. Hjelpe meg så seint som de timene og minuttene gikk. Men, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Og i dette tilfellet så stemte det også. Klokken 00.20 i natt så lå hele albumet ute på både Spotify og apples iTunes musikk.

Og hvilket album hun gir oss. Selv hadde jeg aldri trodd at det ville bli en slik type album i fra henne. Det er en helt ny Madonna vi her får høre og oppleve. Virkelig annerledes og nytt fra The Queen of pop. Og for mitt vedkommende veldig annerledes og noe spesielt album. Men i positiv forstand. Platen er ble spansk og latino inspirert. Og det er kanskje ikke så rart ettersom hun de siste årene har vært bosatt og fortsatt bor i Portugal og Lisboa. Her prates både portugisisk og spansk. Noe dem gjøre i store deler av latin amerika også…….Og det er fra Lisboa Madonna har hentet mye av sin inspirasjon til hennes Madame X album. Hun samarbeider også  med de latinske superstjernene i latin amerika, Anitta fra Brasil og Maluma i fra Colombia. Av de 15 låtene er 5 av låtene latino inspirert…..

Jeg som er en megastor fan av Madonna og som har vært det hele livet, elsker denne platen. Virkelig elsker den. Og syns dette er en av de beste platene hun har gitt ut på årevis. På platen er hun mer personlig enn hun noen gang har vært på noen plate. Synger om livet sitt, karrieren sin, alle haterne mot henne. Hun synger om fansen, livet sitt og familien sin og enda mere til. En dyp Madonna vi får høre her syns jeg. Men desto bedre også. Og flere av tekstene er utrolig gode.

Bare timer etter at platen var gitt ut, kunne jeg våkne til og se at Madonnas nye plate har føket rett inn på 1 plass på iTunes i hele 62 land. Der var i morges, så godt mulig dette tallet nå er høyere….. I Norge og Sverige føk hun rett inn på 2 plass, rett bak Bruce Springsteen. Og jeg vil si, med slike tall så viser fremdeles Madonna hvem det er som er den ubestridte Dronningen av pop. Jo det er Madonna. Ikke bare viser hun det, men samtidig gir hun et skikkelig kraftig slag tilbake, BOOOOMM 👊👊👊 til haterne, kritikerne, rasistene, radiostasjoner og hetserne, og i det hele tatt som mener hun bør legge sangkarrieren og det som er for godt på hylla. Da de blant annet i årevis har ment og mener hun er for gammel og for utdatert osv. Hun er snart 61 år. Hva med Elton John, Mick Jagger og gutta i The Rolling Stones for å nevne noen. Hvor gamle er ikke de liksom.? Adskillig eldre enn Madonna. De er alle i 70 årene et sted. Så hvorfor er det ingen kritikere der ute som kan si noe/be de gamle gutta der om å legge alt av karriere på hylla for godt.? Nei, det er det ingen som gjør. Og kommer heller aldri til å gjøre.

Men som Madonna selv sier så er det noe helt annet, helt annet å være kvinne og superstjerne i den knallharde musikkbransjen. Bare det å være kvinne er nærmest nesten litt for mye… Men Madonna har svart og svarer kraftig tilbake sine motstandere. Noe hun har gjort brilliant.

Til så har jeg noen favoritter jeg allerede har spilt masse om og om igjen på Madonnas Madame X plate. Det er da særlig 3 sanger som skiller seg ut. Låt nummer 1 «Medellin», låt nummer 10 «Extreme Occident» og sist men ikke minst den største  favoritten min på denne platen, låt nummer 14 »Looking for Mercy». Hør dem gjerne du også. Sist nevnte gjorde meg litt rørt. En supersterk tekst med vakker melodi til.

Gratulerer kjære M (som vi fansen kaller henne) med nok et fantastisk album. Ditt 14 i rekken så langt. Og terningkast 4+ fra en av dine største Madonna fans.

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg