Min «egenproduserte» og supersunne frokostblanding…!

Her om dagen var jeg innom den helt nye Kiwi butikken som ligger på Carl Berners Plass i Oslo. Og da snublet jeg over en hylle med masse diverse godsaker jeg lenge har savnet. Blant annet gojibær, tranebær, solsikkekjerner og gresskarkjerner. Det har sikkert vært der hele tiden i butikkene. Men jeg har liksom aldri giddet bry meg med å lete etter det i butikkene… Merkelig nok vil jeg si, da jeg virkelig elsker frukt, frø og kjerneblandinger.

Jeg har hver morgen i flere år spist havregryn med litt kanel og melk og banan på som frokostblanding hver morning. Men dette har jeg nå begynt å gå litt lei av og trengte rett og slett litt forandring og noe nytt til frokost. Så da jeg kom over dette i en av butikkhyllene på Kiwi var det bare å smelle til. (Se bildene under)….

Og kanskje det viktigste, dette er sunt som bare pokker… Her finner du både kalium, jern og fiber i denne blandingen.

Her er da hele min egenkomponerte frokostblanding et faktum. Utrolig godt. Solsikkekjerner, gresskarkjerner, gojibær og tranebær vises her. Bland gjerne i litt chiafrø også. Det hele er fantastisk godt.

Her spiser jeg min egenproduserte frokostblanding til frokost. Her sammen med cottage cheese, banan, kanel og frokostblandingen jeg har laget til. Kjempegodt. Frokostblandingen er også veldig god bare med litt melk over. Eller du kan ta litt av frokostblandingen og blande det oppi en blender sammen med en smoothievariant du foretrekker, og kjøre det sammen litt der. Det er også veldig godt. Så får du litt å knase på i smoothien din også…

Slik henger disse posene med godsakene i, i Kiwi butikken.

Og slik ser posene ut med gresskarkjerner og solsikkekjerner.

Gojibærene og tranebær kommer også i poser. Og henger på samme stativ son gresskarkjernene og gojibærene. Tranebærene er litt søtlige i smaken mens gojibærene er litt bittersøte. Det hele blandet sammen er supergodt.

Bon aperitit.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg