Min favoritt ginbar i Oslo – Chair – Kos med min nevø Vemund.!

Tidligere i uken så tok min eldste nevø som bor i Drammen kontakt med meg. Litt uventet vil jeg si, men likefullt veldig hyggelig at han gjorde det. Han lurte på om vi to kunne treffes i Oslo et sted for å drikke litt gin sammen. Og det er klart at jeg ikke var sen om å be da. For det var mer enn gjerne noe som jeg ville gjøre. Jeg ELSKER gin for å si det litt forsiktig. Det er og blir min favoritt når det kommer til drinker. Det var det visst også for min nevø.

Så da han var ferdig på jobb i Drammen i går ettermiddag så satte han seg på toget innover til Oslo. Jeg møtte ham på Oslo S under den store klokken ved 17.30 tiden. Da han var kommet så tok vi trikken til min favorittbar av av alle bare i denne byen. Nemlig ginbaren Chair som ligger på Grünerløkka. Vemund hadde aldri vært på denne baren, og heller ikke hørt om den. Så da dro vi dit. Chair er som sagt en ginbar, så er du en av de som elsker gin så bør du ta en tur til Chair om du er i Oslo eller ved en anledning skulle besøke Oslo. Her er linken til hjemmesiden deres på nettet. All info om hvor og hva slags bar dette er finner du på denne linken her.: https://www.chairoslo.no/ En liten ginbar, men med en stor meny bestående av en masse forskjellige gindrinker. Og dette er noe heeeeelt annet enn drinkene du får som du kjøper på en helt vanlig ordinær bar. Det er ikke i nærheten av å kunne sammenlignes i det hele tatt.

Vi ble sittende her å prate i nesten 3 timer. Det var veldig hyggelig. Og min nevø åpnet seg opp litt og pratet om alt mulig til meg. Kjempekoselig. To venninner av Vemund dukket også etter hvert opp. Jeg fant da ut at jeg skulle trekke meg unna og heller dra hjem. Så kunne ungdommen heller få kose seg selv sammen. Etter 4 store glass med gin kjente jeg også at jeg egentlig hadde fått meg nok å drikke for kvelden. Så da var det like greitt at han gamle onkelen hans dro hjem.

Her er et par bilder av oss på Chair hvor vi koser oss med litt gin.
Et litt mørkt bilde. Men her er vi i gang med den første gindrinken vår. Denne var det Vemund som valgte ut, og denne var også den beste av de fire som vi drakk. Så god smak han.

Dette glasset med gin er en Hendricks, bestående av agurkstrimlen, roseblad, pepper og ginen Hendricks. Kjempegod. Det er utrolig også hvor mye smak den agurkstrimlen, rosebladene og pepperen gir til denne drinken. Utrolig godt.

Ta turen du og da vel.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg