Min flotte far fyller 70 år i dag.! – Feirer dagen sin på Tuddal Hotell.!

I dag fikk jeg en telefon av søsteren min hjemme på Vestlandet. Hun ringte meg tidlig i ettermiddag. Og det hun da ringte for og som jeg slett ikke kom på, var om ikke jeg og hun skulle ringe til Tuddal Hotel som ligger ikke langt unna Gaustatoppen, for å be de om å sette inn en stor flaske med champagne og et fruktfat til de to. Og som de to kunne kose seg med på hotellrommet. Og det var det jo selvsagt klart at jeg ville være med på. Min søster lurte på om jeg kunne ta å ringe de å bestille dette. Og det var det jo klart jeg kunne. Og bestilt det fikk jeg. Men det var ikke helt enkelt heller. For hun jeg pratet med var på jobb alene og var av utenlandsk opprinnelse. Og selvsagt gjør ikke det noe at hun har utenlandsk bakgrunn, men hun pratet ikke særlig godt norsk. Så hun skjønte ikke helt hva jeg mente, hva jeg ville bestille og hvem jeg bestilte dette til. Men erter mye om og men så fikk vi ordnet det. Men jeg må innrømme da kjeft hadde lagt på røret at jeg ikke var sikker på om det faktisk ville komme noe fruktfat og champagne inn på rommet til mor og far. Men det gjorde det. Det andre jeg tenkte på mens denne noe kronglete samtalen foregikk var at hva i all verden er det hotellet her har tenkt med.?  Med all respekt for denne utenlandske kvinnen jeg pratet med, men sørg for at utenlandske kan det norske språket skikkelig og ikke minst slkønner språket. Ikke bare skjønner språket men også de mange ulike dialektene vi har i dette landet. Jeg kan  se det for meg når noen ringer Tuddal hotell og kanskje da med en helt annen dialekt hva slags utfordringer dette må være for denne utenlandske resepsjonisten og skal klare å forstå dette. Jeg kjente jo selv at jeg nesten ble litt irritert inni mellom av å hele tiden måtte forklare meg om og om igjen hva jeg ønsket å få bestille. Så jeg vil vel si at dette kanskje ikke det var det lureste å ha henne på bookinng/resepsjonen på hotellet. Men men hotellet om det.

i alle fall var overraskelsen stor for mor og far da de entret hotellet og hotellrom nummer 8 på Tuddal hotell. Jeg fikk melding av min far på messenger/facebook da de hadde åpnet champagnen og kost seg med den og frukten. Min far takker veldig og syns det var en flott og uventa overraskelse å få på rommet. Han satte stor pris på den. Og min var helt overgidd. Helt herlig, slik skal det være på en 70 årsdag syns jeg.

Far hadde ikke lyst til å være hjemme i dag på 70 årsdagen sin. Den siste uken har de vært på hytten sin ved Haukelifjell skisenter på Haukeli. Men fra i dag til i morgen på Tuddal Hotell for å slappe av, og å feire fars 70 årsdag i fred og ro. Men helt uten feiring fra oss søsken og barnebarn blir det ikke. På lørdag skal alle vi 5 ongene med ektefeller/ kjærester og min fars 9 barnebarn, også de med eventuelle kjærester, feire dagen til min far. Det gleder jeg meg til. Det er ikke hver dag alle barn og barnebarn samles for kos og hygge og feiring av min fars 70 årsdag. Det ser jeg frem til. Og tror det blir hyggelig.

Slik så det altså ut da min mor og far entret hotellrommet i Tuddal i ettermiddag. Flott oppskåret frukt servert i et sølvfat. Og en stor flaske med champagne de kunne feire dagen med. En smule overrasket ble de begge to kan man trygt si.
En noe overrasket/forfjamset mor koser seg med et glass champagne. De har her nettopp ankommet hotellrommet i Tuddal.
Og her skåler far med champagneflasken og et champagneglass. Er man 70 så er man 70, da må det feires så klart. Min far lurte på om han ville klare å komme seg inn i dusjen når flasken var tom.

Min far sendte dette snap bilde også. Han lurte fælt på hva denne sorte fjæren som sto så fint oppi et lite glass var til. Jeg svarte at den mest sannsynlig var til pynt på bordet der. Ellers så fikk han bruke fantasien med den, hehe.:-))

Gratulerer sååå mye med 70 årsdagen din som du feirer i dag far. ❤️

Garman.❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg