Mitt aller første møte med Nordlyset – Aurora Borealis.!

På torsdag fikk jeg være med på den mest utrolige opplevelsen jeg noen gang har vært med på. Men også det vakreste som jeg noen gang har sett. Og jeg kan med hånden på hjertet si, at mine øyne aldri kommer til å se noe vakrere enn dette igjen. Det finnes ikke noe som helst som er vakrere enn dette. Og det jeg snakker om, er et av naturens fantastiske og vakreste fenomener. Nemlig nordlyset eller Aurora borealis som det egentlig heter.

I går ved 22.30 tiden så fikk jeg oppleve dette vakre værfenomenet som danset og bølget seg så vakkert over stjernehimmelen i Tromsø. Og det for aller aller første gang. Det skulle faktisk ta meg nesten 44 år før jeg skulle få oppleve magien som nordlyset er. Og gjett om jeg angrer på at jeg ikke har oppsøkt dette før. Noe så ubeskrivelig vakkert som det nordlyset finnes ikke.
Jeg ble fortalt at Nordlys sesongen knapt nok har begynt i Tromsø. Så da lurer jeg på hvordan dette er, når sesongen går for fullt. Jeg kan tydeligvis bare glede meg til de mørke vintermånedene som kommer i nord. Og da forhåpentligvis en masse masse smellvakkert Nordlys.
Under er noen bilder av meg og nordlyset.


Jeg ble stum av beundring av dette nydelige nordlyset og gikk og sa WOW WOW WOW, ja jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa det. Heelt fantastisk vakkert.
Så er du en av de som har lyst til å se dette vakre natur fenomenet, ja så kan jeg si med en gang, at det ikke er noe å lure på. Ta turen nordover og opplev nordlyset. Du vil seriøst virkelig ikke angre.

Til vi høres igjen, nyyyt helgen.!

Garman.❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg