Endelig fikk jeg hilse på Balder – Mitt første møte med Balder.!

I dag fikk jeg ennnndelig hilse på Balder. Skjønne Balder er en hund av rasen Bassett Hound. En engelsk flott rase. Han er en storsjarmør på 6 måneder og veier allerede 10 kilo. Det er min søster Elisabeth sin hund, og hun sa at Balder skal legge på seg cirka 15 kilo til. Da blir han en stor flott plugg som jeg sier at han er. Og han er jo en plugg allerede syns jeg. Denne rasen ble før i tiden brukt som blant annet sporingshund. Og det tror jeg så gjerne slik som han gikk og sniffet rundt med snuten over alt.

Jeg misunner min søster litt som har hund. Og jeg skulle gjerne ha hatt en hund selv. Men på grunn av jobben min offshore på oljeplattform, så blir det ganske så vanskelig. Og i tillegg er jeg alene. Og når jeg er borte 14 dager om gangen når jeg er offshore, så har jeg ingen som eventuelt kunne passet på den. Så da blir det for meg veldig vanskelig å ha hund. Og det å plassere hunden på en kennel blir ikke aktuelt. Og i tillegg er det ganske så dyrt også og ha hunden på en kennel i 2 uker. Men skulle den dagen komme at jeg får oppleve å bli pensjonist, og helsen holder sånn noenlunde, så kan jeg love at jeg skal ha meg en liten hund.

Det er utrolig godt selskap i hund syns jeg. Egentlig godt selskap med dyr generelt. Men særlig hunder syns jeg. Og for meg som er så mye alene det meste av tiden. Så hadde en hund vært kjærkomment for min del. Det er utrolig hva en firbent hundevenn gjør med både humøret og hverdagen med en hund som ser deg og som jeg passer på. Det er jo ikke for uten grunn at hunden blir kalt menneskets beste venn. Et ordtak jeg syns er knakende godt og som er helt sant.

Jeg med mitt første møte med skjønne Balder på hytten til mor og far på Vågslid. Herlige hund han Balder.Og så til slutt noen flotte bilder som bare er av Balder. Han var så flink og poserte for meg i flere positurer. Han begynner å bli lydig å flink i oppførselen sin også. Min søster har for lengst begynt å ta ham med på dressurkurs for hunder.

Ha en fin dag dere.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg