Når ereksjonen uteblir – Og når lysten på sex uteblir.!

Som jeg nevnte i det siste innlegget som jeg skreiv på bloggen min, så sliter jeg med både ereksjonssvikt og lysten på å ha sex/ville ha sex. Og som jeg også sa, så har jeg ikke lyst til å riktig legge sexlivet på hylla for og si det sånn. Ikke enda. Jeg er 42 år, og langt i fra noen «olding» enda, som lever et veldig sunt liv med masse trening, sunt kosthold, lite alkohol. Og røyker heller ikke, hverken det ene eller det andre. Og har aldri gjort det heller. Jeg er slank og ganske godt trent. Så forutsetningene for å både ha, beholde og opprettholde ereksjon ved samleie eller onani burde så absolutt være tilstede. Men per dags dato er det ikke slik. Laaangt der i fra.

Jeg var hos fastlegen min i dag, og han mente akkurat det samme som meg i beskrivelsen ovenfor. At her burde forutsetningene for å både ha, og opprettholde ereksjon ved samleie eller onani, i aller høyeste grad burde være tilstede. Så i dag var jeg hos fastlegen min, som foretok noen undersøkelser og blodprøver. Jeg hadde i forkant skrevet ned på et ark hvordan jeg de siste 3 årene har/hadde opplevd ereksjonssvikten. Hvordan den gradvis i de årene bare har blitt dårligere og dårligere. Det for at jeg selv ikke skulle glemme noe av det, slik som jeg opplevde det hele med ereksjonssvikten. Han syns det var flott at jeg hadde tatt med meg egne notater på dette.

Han spurte meg noen spørsmål om ereksjonssvikten. Men det var ikke så mye han trengte å spørre meg om, fordi jeg hadde jo notert ned det meste av slik som jeg opplevde ereksjonssvikten. Og det jeg hadde skrevet ned på lappen på forhånd var som følger.:

– svært lite eller ingen sexlyst. – Blir svært sjelden/aldri kåt. – Ingen ereksjon ved onani.
– Mister ereksjonen ved samleie. Klarer aldri å holde ereksjonen gjennom samleie. Penis blir delvis slapp. – Ingen/eller lite ereksjon ved bruk av Viagra. – Må tisse relativt ofte.

PS.: ( Er du en mann som leser dette innlegget og du kjenner deg igjen i noe av det som står i den fremhevede skriften bør du snarest ta kontakt med din fastlege så fort som mulig. Fordi det da kan være starten på noe alvorlig. Men ikke nødvendigvis. Det kan være andre årsaker også.)

Fastlegen min tok så en telefon til HIV spesialisten/legen min på Ullevål for å høre med ham om medisinene jeg brukte mot HIV infeksjonen, (Edurant og Tenofovir) om det kunne være en av årsakene til at jeg fikk ereksjonssvikt. Og det kunne HIV legen min avkrefte. Det var heller ingenting som viste at jeg hadde avleiringer/tette blodårer eller hjerte og karsykdommer. Her var alt veldig fint kom det fra HIV legen på Ullevål. Vi som lever med HIV og andre kroniske sykdommer er vanligvis litt mer utsatte for å få diverse sykdommer, enn helt funksjonsfriske personer. Sånn er det visst bare.

Da praten med HIV legen på Ullevål var unnagjort, ville fastlegen gjøre et par undersøkelser til. Han sjekket blodsukkeret, og han vil sjekke prostataen min. Blodsukkerprøven var fin, mens prostataen min  var litt stor. Men ikke noe farlig ved det. Blodprøver tok jeg også. Han henviste meg også til Parsennklinikken på Majorstuen, for å få tatt noen undersøkelser hos kirurg/urolog. Hva han vil komme til å gjøre det er jeg usikker på. Men dit skal jeg nå førstkommende mandag klokken 09.30. Mandag 2 mars skulle vel det bli. Så håper jeg han finner ut av noe der. Jeg er spent på hva slags eventuelle undersøkelser denne spesialisten vil foreta seg. Men for meg spiller det ingen rolle hva det er han eventuelt gjør. Bare jeg kan få et eller annet svar. Helst at han finner ut av hva problemet er. Og at det går an å gjøre noe med det. Da hadde jeg blitt glad.

Så inntil da må jeg nå vente en ukes tid på svar fra blodprøvene. Og på mandag til uken en time hos urologen.

Inntil vi høres igjen. Nyyyyt dagen. Den er din.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg