Netflix filmen – «God’s Own Country».!


I kveld la jeg meg godt til rette i sengen, og tenkte dermed at jeg skulle se om jeg kunne finne en film eller noe på Netflix eller Apple. Og etter en stund med leting så endte jeg opp med å se filmen «God’s Own Country».

Til å begynne med så syns jeg filmen i begynnelsen virket litt kjedelig, og tenkte med meg selv om jeg kanskje skulle slå den av, å heller se om jeg kunne finne en annen film som kunne være av større interesse. Men jeg fortsatte å se på filmen. Og det angrer jeg ikke på. For dette var en film som etter hvert bare ble mer og mer interessant og bedre jo lenger ut i filmen som jeg kom. Og da filmen var slutt så var jeg meget meget tilfreds med å ha sett filmen.

Filmen er britisk drama fra 2017, der den unge reserverte sauebonden Jonny i Yorkshire får livet snudd opp ned, når en rumensk gjestearbeider kommer til gården. Jonny bor på gården sammen med faren sin Martin, og bestemoren Deirdre. Faren har hatt slag, sitter i rullestol og er ved dårlig helse. Bestemoren er en gammel dame blitt, så det meste av gårdsarbeidet faller nå på Jonny. Jonny er svært ensom på gården, og for å døyve litt på ensomheten, bruker han fritiden på fyll og tilfeldig sex.
Mot Jonnys vilje leier faren inn den rumenske gjestearbeideren Gheorghe, for å hjelpe til på gården og med lammingen. Etter hvert innleder Jonny og Gheorghe et forhold, og Jonny får et nyt syn på hverdagen.

Det mektige landskapet i Yorkshire blir ofte kalt «Gods Own Country» – er bakteppet for denne filmen.

En flott film. Så om du har Netflix så anbefaler jeg gjerne denne filmen om du ikke skulle ha noe annet å finne på en kveldsstund du er hjemme.

Terningkast 4+

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg