Ny kunst og mer kunst fra Lisa Aisato.!

For circa 3 uker siden så fikk jeg bestilt og tilsendt hjem 4 nye bilder fra Lisa Aisato sine fantastiske bilder som hun selger på sin nettside https://salg.aisato.no/
Flotte og ordentlig detaljerte bilder som jeg bare måtte ha flere av. Og fortsatt er det flere bilder jeg gjerne skulle ha hatt av henne. Men nå er det ikke en eneste vegg lenger som er ledig i leiligheten min til nye bilder. Så jeg tror faktisk jeg seriøst må på jakt etter en ny og større leilighet om kunstsamlingen min jeg har samlet opp gjennom årene fortsetter. Og mest sannsynlig så gjør den nok det. Rett og slett fordi jeg elsker kunst, malerier, lerret malerier, foto bilder osv.

Men i alle fall så har jeg ikke fått bildene inn i rammer før nå. Og det mye på grunn av corona viruset som har skylden i det, og mange av butikkene har vært stengt. Og jeg har vært på jobb offshore i 2 uker også. Men i går dro jeg rett til Rusta på Alnabru og fikk kjøpt 5 sorte rammer i tre med paspatur, og fikk satt bildene inn i rammer. Ingen dyre rammer i det hele tatt til 89 kr. per stykk.

Under kan dere se bildene, og litt detaljer fra hver enkelt bilde også. Eller sjekk de ut enda mer nøye på nettsiden til Lisa Aisato.

Dette første bildet har jeg valgt å henge inne på badet mitt, der jeg syns det passer veldig fint inn fargemessig og til interiøret. Bildet har tittelen «Regn» og jeg syns tittelen er fantastisk til dette bildet. Legg merke til alle detaljene på hvert av bildene jeg legger inn her. De er meget detaljerte.

Dette fantastiske bildet med tittelen «LY» er et av fire bilder som henger i gangen min. Igjen lar jeg meg imponere av de detaljerte detaljene på bildene til Lisa. Og dette bildet er og en av mine favoritter fra henne. Fantastisk.


Dette nydelige bildet heter «Drømmefanger 2» Det er altså 2 versjoner av dette bilde. Begge er like fine, men jeg likte drømme uttrykket i ansiktet på dette bildet litt bedre. Så da valgte jeg dette. Og igjen, legg merke til de fantastiske detaljene. Jeg er så imponert over det.

Og så har vi da det fjerde og siste bildet som jeg kjøpte av Lisa Aisato for 3 uker siden. Og det er dette som heter «Fantasianarki». Er det ikke fantastisk fint.? Og dette bildet er vel det av disse 4 bildene som er mest detaljert. Utrolig mye detaljer her.

Håper du liker bildene. Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med dem.

Nyt helgen folkens.!

Garman.❤️

4 kommentarer
  1. Jeg har kjøpt “Mor” av Lisa Aisato. Kan jeg spørre deg hvor store rammer og passepartout du har valgt på dine innrammede bilder? Og eventuelt hvor du kjøpte rammer? (størrelsen på mitt bilde er 32×45)

   1. Jeg vet ikke hvor store paspaturet er jeg. Da jeg bare leverte bildene inntog fikk ramme og paspatur laget passende til hos BGA rammebutikken på sandaker. Veldig greit å ta det der og ikke dyrt var det heller.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg